Néhány percre a forgalom is megállt, amikor egyik pillanatról a másikra kiszállt egy futár autóból a sofőr és összeverekedett egy gyalogossal. Az esetről videó is készült, amit a cikk végén találsz.

A 11. kerületben állt meg az élet néhány percre

A BpiAutósok.hu egyik olvasója volt szemtanúja annak a verekedésnek, ami fényes nappal történt a 11. kerületben a Bogdánfy úti Sporttelep előtt. A tettlegességet szóváltás előzte meg, de valószínűleg egyik fél sem hagyta annyiban és dulakodni kezdtek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Volt, aki nem várta meg, amíg lerendezik

“Egy futár autó keresztbe állt, mert összetűzésbe került egy járókelővel. Miközben várakozunk a bal oldalról egy fehér furgon áthajtott a betonszigeten és a szembejövő sávban megelőzi a sort. Szép munka! Az eset 2022.11.03-án, a Bogdánfy úti Sporttelep előtt történt, a 11. kerületben.” – írta a szemtanú.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Néhány napja félholtra vertek egy férfit Budapesten

Ahogy arról mi is beszámoltunk, két férfi veszett össze a népligeti villamosmegállóban, majd egymásnak estek. A verekedés az aluljáró lépcsőjén is folytatódott, ahonnan azonban mindketten leestek.

Elvesztette az eszméletét

Ekkor az idősebb, 31 éves férfi elvesztette az eszméletét. A fiatalabb férfi csak könnyebben sérült meg, és ahogy felkelt a földről, egyből tovább ütötte és rúgta a magatehetetlen férfit.

Elmenekült a támadó

A támadót a járókelők próbálták megállítani, és közben segítséget hívtak. A 26 éves támadó elmenekült a helyszínről.

Hajtóvadászat

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak utána, és végül egy 9. kerületi lakásban elfogták. Ezután előállították, emberölés kísérlet bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe is vették. A férfi elismerte a bántalmazást.

Mint egy horrorfilm

„Olyan volt, mint egy horrorfilm” – mondta az egyik szemtanú a szombaton a Népligetnél történt verekedésről a Tényeknek.

„Szétloccsant a feje”

„A két ember leesett, láttam, amint legurulnak, miután fent valami verekedés volt. Az egyiknek szétloccsant a feje” – nyilatkozta a szemtanú. A vizsgálatok kiderítették: a férfi súlyos koponyasérülést szenvedett.

15 évet is kaphat

Információink szerint a hajléktalanként élő támadót rablás miatt már többször megbüntették, az emberölés kísérlet miatt most akár 15 év börtönt is kaphat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a csütörtöki verekedésről:

Kiemelt kép: BpiAutósok.hu videójából