Villamossal ütközött egy személyautó az Üllői út és a Haller utca kereszteződésében hétfőn késő délután.

Kétszer koccant a Toyota

A Nagyvárad téren egy Ford koccant a piroson áthaladó Toyota Avensis kombival. Ezt követően a Toyota jobb oldalának nekiütközött a Haller utcáról érkező 24-es villamos. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelték a sérültet

A tűzoltók áramtalanították az autót, és a mentőkkel közösen kiemelték a kocsi egyik utasát, a jobb első ülésen utazó nőt – közölte a Katasztrófavédelem.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pótlóbuszok közlekednek

A baleset miatt a 2M és a 24-es villamos a Haller utca/Mester utca és a Nagyvárad tér között nem közlekedik. A kimaradt szakaszon pótlóbusszal utazhatnak. A pótlóbusz a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között közlekedik. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

Durva villamosbaleset

A BudaPestkörnyéke.hu a helyszínről számolt be arról, hogy egy héttel ezelőtt összeütközött két villamos Budapesten, a Boráros tér közelében. A baleset következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről. Több mentőegység érkezett a helyszínre, és három súlyos, illetve három könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

Rendőrautónak ütköztek

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy belső forgalmi sávban megkülönböztető jelzést használó, álló rendőrségi szolgálati gépjárműbe ütközött egy vecsési lakos által vezetett autó Székesfehérvárnál karácsony első napján. A vecsési sofőrt a mentők kórházba szállították, más nem sérült meg a balesetben – tájékoztatott a police.hu.

Baleset Baranya megyében

Egy fekete színű Mercedes és egy szürke Opel ütközött Szajk és Bóly között. A Baranya megyei baleset során két nő sérült meg. Az úttest csúszós volt, amikor megtörtént a baj. Az Opelt vezető 86 éves nő áttért a szemközti sávba. Ott érkezett a Mercedes, amelyet a várandós kismama férje vezette, aki már nem tudta elkerülni a balesetet.

Nem volt hova menekülni

A fekete autót vezető 30 év körüli férfi szeretett volna lehúzódni a szürke kocsi elől. Erre azonban a szalagkorlát miatt nem volt lehetősége. Ezután csattant össze a két autó.

Súlyosan megrongálódtak az autók

A Mercedes motorháztetője kinyílt, a bal első kereke pedig ki is tört. A másik autó is súlyosan megrongálódott. Annak a bal első kereke törött ki, és olyan erejű volt az ütközés, hogy a légzsákjai is kinyíltak.

Mellkasi zúzódások

„Mindkét nő mellkasi zúzódásokat szenvedett, helyszíni ellátásuk után mindkettőjüket kórházba vittük” – mondta az OMSZ szóvivője, Győrfi Pál az eset kapcsán a TV2-nek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív