Elütött egy embert a villamos Budapest 22. kerületében, a Városház térnél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A BudapestKörnyéke.hu úgy tudja az elütött, idős asszony meghalt.

Elgázolta

Információink szerint az adős hölgy át akart szaladni a buszmegálló irányából a 47-es villamoshoz, azonban nem nézett balra, így az éppen a végállomás felé haladó villamos elgázolta őt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni fotó:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Lapátnyéllel ment neki a szomszédjának egy férfi Albertirsán

Nem sikerült újraéleszteni

A nő a villamos alá szorult, onnét a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőszolgálat szakembereinek. A mentők több, mint fél órán keresztül próbálták újraéleszteni a gyalogost, de sajnos nem sikerült, a hölgy végül a helyszínen életét vesztette.

Felvétel a helyszínről:

Helyszíni szemle

Jelenleg zajlik a helyszíni szemle, de a forgalom már megindult, a buszok is menetrend szerint haladnak, a villamosok is közlekednek, csak előbb fordulnak meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni fotó:

Kiemelt kép és belső fotók: S. Cs. / Baleset-info.hu