Egy albertirsai férfi veszett össze szomszédjával, a szócsata tettlegességig fajult, a sértettet életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Lapátnyéllel verték fejbe

Mentők és rendőrök érkeztek 2022. július 9-én este egy albertirsai házhoz, ahonnan egy 32 éves férfit vittek kórházba, miután szomszédja egy lapátnyéllel súlyos fejsérülést okozott neki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egymásnak estek

A veszekedés szócsatával indult, később ököllel esett egymásnak a két szomszéd. Ment az adok-kapok, amikor a gyanúsított beszaladt háza udvarára, magához vett egy lapátot és azzal vett revansot áldozatán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Törött csontokkal, ruha nélkül találtak rá az ismert valóságshow sztárra a siklósi erdőben: egy bizarr szeánszon vehetett részt

Életveszélyes sérülés

A megtámadott 32 éves férfi életveszélyes állapotba került, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, a lapátot lefoglalták, I.Mihályt a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták.  

Vallomást tett

Vallomást tett, amelyben részletesen taglalta az eseményeket. Állítása szerint a szomszédjától kapott pofon miatt elborult az agya és nem tudta kontrollálni tetteit, ezért ütötte vágta a lapát nyelével a sértettet, olyannyira, hogy az darabokra tört.

Megbánta

Állította, tettét az óta megbánta, nem volt szándékában súlyos sérülést okozni neki, számolt be róla közleményében a police.hu.

Ez is érdekelhet:

Rendőrnek adta ki magát és több tízezer forintot csalt ki egy járókelőtől ez a férfi Budapesten – Így bukott le végül

Eljárás folyik

A 26 éves férfivel szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció