Baleset történt Budapesten, a Széll Kálmán tér közelében: a villamossínekre hajott egy autós a Szilágyi Erzsébet fasorban az Ezredes utcánál.

Túl nagy lendület

Információink szerint az autót vezető idősebb hölgy túl nagy lendülettel kanyarodott ki az Ezredes utcából a Széll Kálmán tér irányába, amikor is megbillent az autójával és a villamossínekre hajtott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A sínekre csúszott

Fotó: Balesetinfo

Tart a helyszínelés

Úgy tudjuk, a tűzoltók és a BKK munkatársai együttes erővel húzták ki. A Balesetinfo csoportban korábban azt írták, hogy még tart a helyszínelés, ám nem sokkal 20.30 után jelezték, hogy újra megindult a villamosforgalom az érintett szakaszon.

Pótlóbuszok közlekedtek

Az érintett szakaszon a 61-es és 56A villamosok helyett háromnegyed órán át pótlóbuszok közlekedtek.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Balesetinfo FB

Rosszul lett az idős hölgy vezetés közben

A Balesetinfo információi szerint a hölgy pillanatnyi rosszullét miatt kanyarodott nagyobb ívben, de szerencsére már jól van. Úgy tudjuk a kocsiban sem keletkezett kár, az asszony nemrégiben már éppen készült továbbhajtani a helyszínről.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Balesetinfo

Pár napja egy villamos siklott ki

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke is megírta egy nagy döccenést érezhettek az utasok, amikor leugrott a sínekről az 50-es villamos második fele. A szerelvény közepe alatt a váltóval valami nem stimmelt, ezért másik irányban mentek volna tovább a hátsó kerekek.

Több utas volt rajta

A Határ úti végállomásról indult kifelé utasokkal az 50-es villamos kedd délután a Corvin körút felé. Áthaladt a váltón az első forgózsámollyal, mint rendesen, a második viszont hirtelen leugrott a sínről és a szerelvény nem tudott továbbhaladni.

Furcsán állt a szerelvény

Váltóhiba

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, mivel a villamos első része áthaladt a váltón, nem lehet a szerelvény műszaki hibája, valószínűleg a váltó okozta a balesetet. IDE KAPCSOLÓDIK: Csikorogva vészfékezett a villamos, de így is összeütközött egy autóval a Bosnyák tér és az Örs között

Elgörbült a villamos közepe

Műszaki mentés

Utasok is voltak a villamoson, de sem ők, sem a vezető nem sérült meg. A műszaki mentést a BKV munkatársai faékek és falapok segítségével oldották meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balesetinfo, Facebook