Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, az M31-es csatlakozása előtt. Két autó karambolozott, az 53-as kilométernél a belső sávot elkerítették. A torlódás csaknem 7 kilométeres.

Délen is

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében egy személyautó egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze. A 7-es km-nél a belső sávot lezárták, a baleset helyszíne mögött torlódik a forgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Baleset az M7-en is

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, a martonvásári kijárat előtt két személyautó ütközött össze. A 29-es km-nél a sérült járművek a belső sávban vesztegelnek, lelassul a haladás.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Legfrissebb!

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében két személyautó ütközött össze. A 22-es km-nél a belső sávot lezárták, a helyszín mögött a torlódás már jelentős.

Éjjel történt

A belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tárnok közelében. A jármű akadályozza a forgalmat. Műszaki mentés céljából az érdi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította a gépkocsit.

Halálos baleset

Meghalt egy kerékpáros, akit kamion sodort el a 45-ös út 25-ös kilométerénél Szentesen péntek reggel. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat a környező utakra terelik – írta a rendőrség.

Itt történt a baleset

Villamosbaleset Budapesten

Baleset miatt pótlóbusz közlekedik a fővárosi 1-es és az 1M villamos helyett a Szentlélek tér H és a Bécsi út / Vörösvári út között – közölte a BKK Info közösségi oldalán. A baleset a Vörösvári úton a Váradi utcánál az Árpád híd felé vezető oldalon történt – írták. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy személyautó ütközött össze a villamossal. A BudaPestkörnyék.hu úgy tudja, hogy sérülés nem történt.

Statisztika

Címlapfotó: III. kerület/Óbuda Facebook-oldal.