Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi a 4. kerületi Váci úton, a Fóti út és a Pintér József utca közötti szakaszon, az Árpád híd felé vezető irányban. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett az újpesti önkéntes tűzoltók is kiérkeztek, a társhatóságokat várják a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van az eset miatt.

Egy 25 éves fiatal vezette az autót

A helyszínen a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta, egy 25 éves fiatalember haladt a Váci út újpesti szakaszán befelé, a városközpont felé BMW személygépkocsijával, utasa nem volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Átlépte a záróvonalat

A belső sávban haladt, majd a Tomori utca magasságában úgy döntött, hogy egy előtte haladó, lassabb autót megelőz, csak éppen a záróvonalat átlépve.

Megcsúszott

A szembejövő forgalom miatt gyorsan vissza akart sorolni a jobb oldalra, de a vélhetően nagy sebesség miatt megcsúszott, átvágott keresztben a sávokon, felhajtott a járdára és egy acél villanyoszlopnak csapódott, ami az ütközés hatására félig kidőlt.

Helyszíni felvétel:

Nem volt bekötve

A BMW vezetője egyrészt nem kötötte be a biztonsági övét, ezért megsérült, valószínűleg nem súlyosan, a mentők kórházba szállították.

Ez is érdekelhet:

Ivott

Azonban előtte még az is kiderült, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt avagy közben, mivel 0,34 ezreléket mutatott a helyszínen elvégzett légalkoholos mérés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni fotók – Forrás: G.K.