Hosszú idő után visszatérhet a képernyőre Palik László. A műsorvezető 2021 októberében jelentette be, hogy kiszáll a TV2 nagysikerű produkciójából, az Exatlonból és a csatornától is távozik. Most, 3 év után, nagyon úgy tűnik, egy sikerműsor házigazdájaként tér vissza Marsi Anikó egykori férje. 

Visszatér a kvízműsor

Visszatér a TV2-re a Legyen Ön is Milliomos. A legendás kvíz műsorvezetője Palik László lesz. A vetélkedő a 2024/25-ös televíziós szezonban kerülhet újra a TV2 képernyőjére – írja a SorozatWiki.hu.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Többen vezették a műsort

A Legyen Ön is Milliomos eredetileg Vágó Istvánnal 2000 és 2008 között volt látható az RTL Klubon, az indulása óta hosszú éveken keresztül nagy sikerrel. Azóta több műsorvezetővel is visszatért, de sosem lett újra nézett. 2009-2010 között Fábry Sándorral, 2012-2013 között Friderikusz Sándorral jelent meg újra az RTL csatornáin, majd legutóbb 2019-ben Gundel Takács Gáborral a TV2-n. Így a legendás vetélkedőnek Palik László lehet az ötödik házigazdája.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

50 milliós nyeremény 

A Legyen Ön is milliomos!  televíziós kvízjáték, műveltségi vetélkedő, amelyben rendkívül magas díjakat nyerhet a játékos, ha jól felel az egymást követő, Magyarországon 15, feleletválasztós kérdésekre.  A fődíj kezdetben 25, később 40, végül 50 millió forint volt. A nyereményeket Magyarországon bankkártyán kapták meg a játékosok eleinte, később már banki utalással. 

Nem a gyorsaság számít

Csak egy játékos játszik egyszerre és a hangsúly nem a gyorsaságon, hanem a feszültségen van. Nincs határidő a kérdések megválaszolására, és miután a játékvezető feltette a kérdést, a játékosok eldönthetik, hogy meg akarják-e válaszolni azt.

TV2-s karrier 

Palik László 2019-2021 között vezetett sportvetélkedőket a TV2-n. Ő volt a házigazdája a nagy sikerű Exatlon Hungary első három évadának és a Fuss, család, fuss!-nak is. 2021 őszén váratlanul távozott az Exatlontól és innentől a tévétársaság más produkcióiban sem tűnt fel, majd az azt követő Exatlon All Star már nem is működött a csatornán.

Palikék világa 

A műsorvezető TV2-s karriere után elindította saját YouTube csatornáját, a Palikék világát. Palik Lászlón kívül Dombóvári Vanda, az RTL korábbi műsorvezetője és Wágner Tamás, a TV2 korábbi producere kérdeznek  ismert embereket magéleti titkaikról. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Palik László – Forrás: TV2