Súlyos hangszálgyulladása van Majkának, ezért nem állhat hetekig színpadra. Azt mondja, minél előbb túl akar lenni a kellemetlen és fájdalommal járó betegségen, kímélnie kell a torkát.

Zenésztársa is visszavonul

Majka zenésztársa, Curtis nemrég váratlanul bejelentette, határozatlan időre visszavonul és eltűnik a színpadról. Főleg a koncertek visszamondása körül alakult ki komoly káosz, de még a rapper barátai is pislogtak, hogy mi történik, hiszen ők sem sejtettek előre semmit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Élvezi a pihenést

„Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, hogy nem vagyok reflektorfényben.” – mondta alig egy napja Majka.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Talán megsem akkora a baj

Most a Blikk azt írja hogy tipikus énekesi betegsége van Majkának. Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5-re, de hétfőre már úgy éreztem, kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves – idézik a rappert.

Mire jó az Instagram?

Kedden reggel úgy keltem, mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy-két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom” – tette közzé a rossz hírt Instagram-oldalán Majka.

Fekszik

Itthon fekszem, próbálom magam kipihenni vasárnapig. Antibiotikumot kaptam, és az orvos csendrendeletet hozott – mondta el a bulvárlapnak a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja.

Tavaly ősszel covidos volt, a vírus megtámadta a szívét

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Majkának régóta szívproblémái vannak. Kétszer meg is műtötték. Azonban szívpanaszai a koronavírus miatt újra előjöttek.

Mesét olvasott

Majka szeptember elején szokatlan dolgot tett, mesét olvasott gyermeke óvodás csoporttársainak egy akció keretén belül. A Koneli óvoda kapcsolható Szijjártó Péter külügyminiszter feleségéhez.

A dunakeszi magánóvodába

Megígérték, hogy utána aludni fognak – írta Majka közösségi oldalán az óvodásokkal közös fotójához. Ezen az látszik, hogy a rapper mesét olvas a kicsiknek, ahogy ő fogalmaz: a magyar népmese olvasáskor. Egyébként azt is elárulta a posztban, hogy a Maci csoportnál járt – írta a Dunakeszipost.hu