Dietz Gusztáv, Laky Zsuzsi férje is megszólalt az amerikai színész tragédiája kapcsán. Mint ismert a minap érkezett a hír, hogy meghalt az Eufória című sorozat sztárja, Angus Cloud. A 25 éves színész túladagolta magát.

Régi sebek

A sztár azt követően kezdett el lefelé indulni a lejtőn, hogy meghalt az édesapja, a tragédia pedig régi sebeket tépett fel Dietz Gusztávban, akinek az élete szintén az édesapja halála után siklott ki. Gusztáv ekkor mindössze 14 éves volt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudják kezelni

Laky Zsuzsi férje most az RTL Reggeliben beszélt arról, hogy Amerikában teljesen más színésznek lenni, mint itthon, ugyanis a sztrásággal együtt járó hatalmas vagyont sokan nem tudják kezelni, bár szerinte ez a szakma sokakat megtör Magyaroszágon is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itthon sincs minden rendben

„Itthon is látunk színészeket a jelenet előtt húzóra meginni fél liter vodkát. A színész szakma itthon is sokakat megrág, kiköp” – mondta, majd saját kábítószerfüggőségéről vallott.

10 évig volt függő

Dietz Gusztáv 10 évig volt heroinfüggő, sőt azzal is fenyegetőzött, hogy kioltja a saját életét. „Minden mindegy volt, az is mindegy volt, hogy megdöglök. Volt is pár alkalom, hogy újra kellett éleszteni. De nem mondanám, hogy megijedtem volna tőle, nem volt vesztenivalóm.”

Jó emberek vették körül

Laky Zsuzsi férjének az volt a szerencséje, hogy jó emberek vették körül, valamint a sportnak is rengeteget köszönhet, azonban elmondása szerint a barátai már nem voltak ilyen szerencsések, nagyon sok mindenkit elveszített.

Szörnyű emlékek

„Volt, hogy az egyik legjobb barátom anyját a sírból kellett kiszedni, mert mászott a gyereke után” – idézte fel Gusztáv, aki a sport után a színészetben találta meg a hivatasát.

Forgat

Gusztáv jelenleg is forgat, a Reggeliben azt is elárulta, hogy egy dán-norvég koprodukcióban alakít egy ősembert neves színészekkel.

Gyereknevelés

A színész a gyereknevelésről is beszélt, elmondta, nem érdekli, hogy lányai milyen jegyet kapnak matekból vagy fizikából, de a zene, a sport és a nyelvtanulás kötelező. „Arra nevelem őket, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni, ehhez próbálok nekik megadni mindent ” – mondta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Dietz Gusztáv – Forrás: RTL Klub