Vonattal ütközött egy autó szombat este Gyöngyösön. A roncsokba beszorult a jármű sofőrje, akinek már csak a holttestét tudták kiemelni a tűzoltók. Az érintett szakaszon pólóbuszok viszik az utasokat.

Vonattal ütközött

Szombat este a Keleti pályaudvarról 17:30-kor elindult IR85-ös Mátra InterRégió (3046) Gyöngyösön az Enyedi utcánál lévő vasúti átjáróban egy autóval ütközött össze. A fénysorompó rendben működött – írja a MÁV Facebook oldalán.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszorult egy ember

Az autó összeroncsolódott, ami miatt egy ember beszorult, akit a helyszínre érkezett tűzoltók segítségével szabadították ki. A baleset miatt az érintett szakaszon a vasútforgalom szünetel, az utasokat pótló buszokkal szállítják ezen a szakaszon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ennyi maradt az autóból

Forrás: Facebook/MÁVInform

Forgalmi változások a baleset miatt

  • A helyszínelés befejezéséig – várhatóan 22 óráig – Vámosgyörk és Gyöngyös között pótlóbusz közlekedik.
  • A Gyöngyösről 19:08-kor a Keleti pályaudvarra induló IR85-ös Mátra InterRégió (3021) a teljes útvonalán kimarad.
  • A Keleti pályaudvarról 21:05-kor Gödöllőre és a Gödöllőről 22:16-kor a Keleti pályaudvarra induló S80-as vonat (3178, 3191) nem közlekedik.

Váltóhiba

Szombat este váltóhiba miatt a Keszthelyről 20:48-kor Budapestre elindult Balaton IC (IC 871) Balatonlelle felsőtől várhatóan 45-60 perces késéssel közlekedik tovább.

Járműhiba

Szombat este járműhiba miatt a Pécsről 20:19-kor Barcsra elindult személyvonat (8951) Szigetvártól várhatóan 60 perces késéssel közlekedik tovább.

Kimaradt gödöllői járat

Szombat este a Keleti pályaudvarról 21:05-kor Gödöllőre és a Gödöllőről 22:16-kor a Keleti pályaudvarra induló S80-as vonat (3178, 3191) nem közlekedik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ezzel a vonattal ütközött az autó Gyöngyösnél – Forrás: Facebook/MÁVInform