Gödöllőn a Művészetek Házában Vujity Tvrtko Túl minden határon címmel tart lebilincselő előadást. Hamarosan bezár a Gellért szálló, november végéig káprázatos programokkal és finom falatokkal vehetünk búcsút a patinás épülettől – egy időre. A Pinceszínházban újragondolva kerül elő Az ember tragédiája, a fiatal generáció kommunikációs eszközeivel. A B32 Galériában Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém kortárs színmű kínál jó szórakozást.

Vujity Tvrtko Gödöllőn

TVRTKO – Túl minden határon, a Művészetek Házában. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, amit soha nem fog elfelejteni! Egy este, ami felemel, és sokkal erősebbé tesz!

Grand Finale a Gellértben

Elindult a visszaszámlálás, különleges búcsúkampány keretében várja a Danubius Hotel Gellért a törzsközönséget és az érdeklődőket, hiszen december 1-én felújítás miatt több évre bezár a patinás hotel.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Búcsúkampány színes programokkal

Múltidézés felsőfokon

Tartson velünk a következő hetekben, amikor a Gellért szállót még abban a formájában és hangulatában láthatjuk, ahogyan megismertük, mielőtt az épületet bezárják és annak felújításával egy új korszak kezdődik. Osztozzon velünk ebben az utánozhatatlan hangulatban és jöjjön el a Gellért Hotelbe egy ízletes Márton-napi brunchra, a Gellért múltidéző fogásainak megízlelésére az ikonikus Gellért Sörözőben, vagy egy utolsó zenés party-ra – invitálja a Gellért szálló a közönséget.

Esténként fényfestés

Az ember tragédiája a Pinceszínházban

Madách Az ember tragédiája művét újragondolta diákoknak és fiatal lelkű felnőtteknek: az Ágens Társulat és Vucsics Virág előadásában a Pinceszínházban. Az izgalmas, iróniával indított, erős előadás mindenkinek ajánlott, akiben valaha is felmerült, hogy mi a létezés értelme.

Ágens Társulattal

Interakciókkal és humorral

 A mű lehetőséget ad a legmagasabb szintű emberi humánum és a legfőbb humánetikai kérdések vizsgálatára. Mi szeretnénk egészen közel hívni a nézőket a szöveghez, a történetek lényegéhez. Játékkal, humorral, közvetlenséggel, interakcióval, a fiatal generáció kommunikációs eszközeivel.

Kortárs színmű a B32-ben

 Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém a Bartókon

A B32 Galéria és Kultúrtér ad otthont a kortárs színműnek. A Nézőművészeti Kft. Dániel András írásai alapján készült előadása kintről és bentről, együttről és különről, gombócevésről és a helyes kanyarodásról – nem csak felnőtteknek.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook /vujitytvrtko