Nem tölti tétlenül a börtöncellában az időt VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László, újabb teszttel szeretné bizonyítani az ártatlanságát.

Új indítvány

A dunaújvárosi férfi az utolsó nagy dobására készül: a szerdai, másodfokú tárgyalásán mindent borítani akar. Beadott egy indítványt a bíróságnak, amelyben pontos műszaki adatokkal próbálja bizonyítani, hogy a fiatal nő teste fizikailag nem fért el a Citroen C4 Cactus csomagtartójában, amelyben a vád szerint a lányt a Balatonra szállította. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Nem fért volna el?

A B. által csatolt dokumentum szerint az autó hátsó része 104 centiméter széles, Fanni pedig 170 centiméter magas volt. Nagy kérdés, hogy ezt a végső kapálózásnak tűnő próbálkozást miként fogadja a másodfokon döntő bíróság – írja a Blikk

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt teheti a bíróság

Két lehetőségük van: vagy helyt adnak az indítványnak, és akkor nagy valószínűséggel egy, a Fanni méreteivel megegyező bábu segítségével bizonyítási kísérletet hajtanak végre, vagy egyszerűen elutasítják az elsőfokon 25 év börtönbüntetésre ítélt férfi felvetését.

Így történt

Az eddig megismert adatok szerint 2017. november 20-án B. László felment VV Fanni 13. kerületi albérletébe. Hogy a lakásban pontosan mi történt, azt csak László tudja, ami viszont tény – kamera rögzítette –, hogy a halott vagy alélt állapotban lévő lányt – a teremgarázson az ölében keresztülcipelve – az autójába tette. A máig rejtélyes történet itt válik ketté: mást mond B., mást az ügyészség.

Nincs holttest

Előbbi kitart amellett, hogy a kábult lányt pár sarokkal arrébb átadta ismeretlen férfiaknak, és azóta nem tud róla semmit. Utóbbi szerint viszont a férfi megölte Fannit, majd hosszas autókázás után holttestét a Dunába dobta. Az egykori ValóVilág-szereplő holteste a mai napig nem került elő.

Vérnyomok

A hivatalos szervek két adatra támaszkodtak, amikor megállapították, hogy a férfi Fannit a csomagtartóba tette, amíg nem szabadult meg tőle Szalkszentmártonnál. Egyik, hogy a csomagtartóban a gondos takarítás ellenére is vérnyomokat találtak.

Nem látott mást

A másik pedig, hogy miután B. távozott Fanni lakásából, találkozott egy férfival, akit Veszprémig fuvarozott. A vendég az utastérben B. Lászlón kívül senkit nem látott.

Megszólalt az ügyvéd

Nem tartom komolynak B. ezen próbálkozását. Meglátásom szerint amikor Fanni a csomagtartóba került, még nem állt be a hullamerevség, így a teste hajlítható állapotban volt. Az elsőfokon eljáró tanács aprólékosan rekonstruálta már a történéseket, és úgy ítélte meg, hogy B. oltotta ki Fanni életét. Nagyon remélem, másodfokon még a korábbinál is súlyosabb ítélete kap majd – közölte Fanni családjának jogi képviselője, dr. Lichy József.

A pénzét akarta

A korábbi ítélet szerint a férfi anyagi helyzete 2017-ben megnehezült, noha költekező életmódját nem szerette volna feladni, s kereste a lehetőséget, miként juthat készpénzhez. Ekkor egy ismerősén keresztül megtudta, hogy Fanni a lakásán jelentősebb mennyiségű készpénzt tart, amit plasztikai műtétre tett félre. 

Nem tudni, hogyan végzett vele

Az örömlányként dolgozó korábbi valóságshow-szereplőt a hirdetésben lévő számán hívta fel, aki 2017 november 20-án fogadta őt a lakásán, a 13. kerületi Marina-parton. B. László azonban támadólag lépett fel a nővel szemben, azért, hogy megszerezze a pénzt. Fanni a helyszínen életét veszítette, a férfi máig ismeretlen módon ölte meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: VV Fanni