A MÜPÁban a Zabolátlan lovaim trióval fellép a Honvéd Férfikar, Kerekes Vica és Anasztázia Razvaljajeva hárfaművész is. A Nemzeti Múzeumban mobilos kalandjátékra várják a játékos kedvűeket az örök élet nyomában. A Pinceszínházban a Vacsora négyesben kínál kellemes kikapcsolódást. Az erdőkertesieket családi adventi foglalkozásra várják a Faluházban.

Zabolátlan lovaim a MÜPÁban

Kollár-Klemencz László, Dargay Marcell és Farkas Róbert lírai dalestje kedden a MÜPÁban. Kollár-Klemencz László a Kistehén frontembereként a legismertebb, de más formációk mellett tagja a Budapest Bárnak is, amelynek vezetőjével, Farkas Róberttel, valamint Dargay Marcellel, a Katona József Színház állandó zeneszerzőjével híres dalokat és sanzonokat dolgoznak fel.

Esti dal

November 23-án a MÜPÁ-ban kivételes, különleges formában lép fel a Zabolátlan lovaim. A trió mellett vendégként közreműködik a Honvéd Férfikar (vezényel Riederauer Richárd), Anasztázia Razvaljajeva hárfaművész, valamint Kerekes Vica színésznő.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Mobilos kalandjáték a Nemzeti Múzeumban

Az örök élet nyomában a Nemzeti Múzeumban

Ami megszületik, meg is hal. Ez az élet törvénye. Legalábbis így hittük, amíg nem találkoztunk Perpetuum Professzorral. A professzor, a Magyar Nemzeti Múzeum történésze olyasmit fedezett fel, ami alapjaiban rengette volna meg a világot, ha nyilvánosságra hozza. A professzor ősi kőtáblákon, poros fóliánsokban, régi iratokban bizonyítékokat talált egy olyan ember létezésére, aki örökké él. Legyetek az elsők, akik megfejtik az ősi rejtélyt az első beltéri Landventure kaland során – invitálnak a rendezők a Nemzeti Múzeumba.

Ladventure

Vacsora négyesben a Pinceszínházban

Donald Margulies Pulitzer-díjas darabja sok humorral, könnyed iróniával, mégis arcpirító pontosságal feszeget ismerős témákat: hogyan működtethető egy házasság? Ki kell-e lépni vagy szabad-e kilépni egy unalmas párkapcsolatból? Változtasson-e az ember az életén, ha a kapcsolatát fojtogató béklyónak érzi? Vagy ahogy Karen teszi fel félénken a kérdést férjének: Hogyan lehet ebben nem elveszni?

Főszerepben: Molnár Csaba és Szirtes Balázs

Családi adventi foglalkozás Erdőkertesen

Adventi családi foglalkozásra kerül sor immár hagyományosan, az erdőkertesi Faluházban.

Előzetes bejelentkezés szükséges

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/zabolatlanlovaim