Mindennapi függőségeinkről mesél dr. Zacher Gábor Biatorbágyon. Indul a halloween hétvége: Csömörön tökökkel és Arató diszkóval, Nagytarcsán tökfesztivállal és halloween-járással. Isaszegen fotókiállítás nyílik, a Szépművészetiben Múzeumi Szünetelőre várják a gyerkőcöket a varázslatos lények, a Márai Művelődési Házban a Kollár-Klemencz Kamarazenekar ad koncertet Ég az erdő címmel.

Zacher Gábor Biatorbágyon

Mindennapi függőségeink 2.0 és a járvány címmel A BIATORBÁGYI Juhász Ferenc Művelődési Központban tart érdekfeszítő és aktuális előadást dr. Zacher Gábor. Az előadó kérésére legyenek szívesek maszkot viselni az előadás alatt.

Csömöri Halloween party

Vírusirtó zenék és minden más, ami egy vérbeli Halloween partyhoz kell, péntek délután és este a csömöri Petőfi Sándor Művelődési házban.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Vírusirtó zenék az Arató diszkóban

Tökfesztivál Nagytarcsán

Halloween járás kicsiknek és nagyoknak Nagytarcsán a Füzesligeti lakóparkban, Tökfesztivál péntek délután a nagytarcsai Művelődési házban.

Tökök minden mennyiségben

Fotókiállítás Isaszegen

Október 29.-én fotókiállítás megnyitóját tartják Isaszegen a Művelődési Házban és Múzeumban. Az Isaszegi Fotós Egylet bemutatkozó tárlatát megnyitja: Pongrácz Gabriella igazgató

Varázslatos lények a Szépművészetiben

Múzeumi Szünetelő, hősök és varázslatos lények nyomában: ókori vizekre evezve találkozhatunk a mítoszokban megjelenő csodálatos teremtményekkel, igazi hősökkel, istenekkel és istennőkkel. Vajon milyen lényekkel küzdött meg Herkules? Ki volt a Medúza? Játékos vezetés 6-10 éves  gyerekeknek az iskolai szünetben a Szépművészeti Múzeumban.

Ég az erdő a Márai Művelődési házban

19 órakor Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncert: Ég az erdő címmel. Az eseményeken való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérjük, a [email protected] címen jelezze.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/biatorbagyjfmk