Az énekesnő azt is közölte, nagyon-nagy vágya, hogy egyszer egy sorozat készüljön az életéről.

Jeles napot ünnepelt

December 14-én lett 75 éves Zalatnay Sarolta. Erről, valamint terveiről és vágyairól mesélt a Tv2 Mokka című műsorában péntek reggel. A stáb tárnoki házában kereste a fel Cinit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindig más díszben pomázik

Kezdésként rögvest megtudhattuk, hogy az énekesnő sosem bontja le a karácsonyfáját, ami már tíz éve áll és mindig változik a díszítése – a Halloweentől kezdve a nyári, a Valentin-napi, ami éppen adódik. Egyúttal megmutatta új nappaliját is, amit alaposan feldíszített.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Mindenkiről megemlékezik

Több gyertyát is ég nála a karácsonyi díszben egy asztalon – ugyanis mindig megemlékezik azokról, akik már nincsenek vele – legyen az háziállat, rokon barát. „Annak ellenére, hogy imádom a karácsonyt, imádok mindent, ami ezzel kapcsolatos, csak egyre kevesebben vagyunk, tudod?” – magyarázta.

Nehéz volt neki Csapó Gábor temezése

„Például tegnap volt egy olyan eseményem megint, hogy Csapó Dudi, akit én nagyon-nagyon szerettem, és életem része volt hét évig, és a Jóisten vigyázzon rá odafent. Én gyertyát gyújtottam, mert azt mondtam, hogy micsoda morbid helyzet ez, hogy a születésnapom, és megyek temetésre, szóval valahogy nem bírtam összerakni a kettőt” – mondta.

Tervez egy nagy Aréna-koncertet

Zalatnay Sarolta azt mondta, örülne, hogy a több régebbi dalát sikerülne ismét feldolgoznia. Terveznek egy Aréna-koncertet, „mert hát a hetvenöt mégis hetvenöt a fene”, de az várhatóan eltolódik tavaszra. Emellett megismételte, mi a nagy vágya.

Reméli, hogy életében megtörténik

Ez pedig az, hogy szeretne az életéről egy sorozatot vagy egy filmet és reméli, hogy ez még az életében megtörténik. „De jól vagyok, köszönöm. Egészséges akarok lenni, és van még egy olyan dolog, hogy az ünnepek után egy hat-nyolc kilót, bizony le kell nyomnom” – fűzte hozzá.

Tart a műtéttől

Egyúttal megjegyezte, hogy kicsit fél attól a műtéttől, amit most már esedékes rajta elvégezni. Mint korábban megírtuk, egy gyerekkori baleset miatt kell sort keríteni az operációra. „Ha minden jól megy januárban megműttetem a nyakam” – nyilatkozta.

Itt az ideje

Az énekesnő álla alatt van egy varrás, még gyerekkorából. Az orvos akkor azt mondta neki, nagyon vigyáznia kell majd rá, és később még lehet, hogy meg kell műteni. Most úgy érzi, hogy ennek elérkezett az ideje.

Óvatosabban mozog

Korábban kutyasétáltatás közben balesetet szenvedett. Amikor vizslája után futott, szerencsétlenül lépett és megcsúszott. Az esés után a bordáit fájlalta, amelyek évekkel korábban eltörtek. A balesetet követően megröntgenezték az orvosok. A felvételeken látszottak a törések nyomai, és úgy látták, mintha kissé elmozdultak volna. Ennek okán most óvatosabban mozog Cini. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A beszélgetés itt tekinthető meg

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd.)