A Márai Sándor Művelődési Házban a ZENE SZÓVAL esten Jónás Vera és Závada Pál világába csöppenhetünk. A Dürrer kertben este a Funktasztikus koncertjének vendége: The Patkányz. A Marczibányi téren madarászsuli várja a kisiskolásokat, az ínyenceket főzőklub karácsonyi receptekkel Törökbálinton. A Hagyományok Háza mesemondó estje ezúttal online, Ahol a madár se jár címmel.

Jónás Vera és Závada Pál estje a Márai Sándor Művelődési Házban

ZENE SZÓVAL: Jónás Vera és Závada Péter estje. Zene és irodalom. Két külön világ, számos találkozási ponttal. Jónás Vera és Závada Péter Újonc közös előadása hátat fordít a hagyományos zenés versfelolvasásnak: kísérletezik, kockáztat, próbára tesz műfajt, előadót és hallgatót egyaránt.

Zene és irodalom

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Madarászsuli a Marczibányi téren

Tudnivalók és érdekességek a madarak világáról általános iskolásoknak, minden hónap első csütörtökjén 16-18 óráig a Marczin és harmadik szombatján terepi körülmények között, 7–14 éveseknek.

Tudatosan és felelősséggel

Műhelymunka és terepgyakorlat

Egy kis türelemmel, odafigyeléssel sok-sok, színes, érdekes madárral találkozhatunk a Madarászsuliban vagy hallhatjuk a hangjukat a mindennapokban és kirándulásaink során. Ezekkel az olykor titokzatos, sokszínű és irigyelt élőlényekkel ismerkedünk meg műhelymunkában és terepi körülmények között.

Karácsonyi édességek k workshop Törökbálinton

Sok szeretettel várják a Thermomix, valamint a főzés szerelmeseit december 02-án 18 órakor Törökbálinton egy hangulatos Thermomix workshopra. Főszerepben a karácsonyi édességek és gasztroajándékok! 

Gasztroajándékok

Ahol a madár se jár – online mesemondó est

Hogy távolabb élő mesekedvelő barátaink is tudjanak csatlakozni, a Hagyományok Háza a decemberi Ahol a madár se jár programot online tartja.

Bekapcsolódni a mesemondásba

Azokat a régi közösségi alkalmakat szeretnék felidézni, ahol a falu jó szavú öregjei mesemondással szórakoztatták az összegyűlteket. Nyitva áll a kapu minden érdeklődő előtt, de szeretettel várják azokat is, akik nem csak hallgatni szeretnék a meséket, hanem maguk is bekapcsolódnának a mesemondásba.

Funktasztikus koncert a Dürer kertben

Kapunyitás: 19.30, a Funktasztikus vendége ezúttal: The Patkányz.

Utánozhatatlan gyors rapper

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/maraisandormuvhaz