Úgy félnek az emberek a nyitott házasságtól, mintha pestis lenne, ami őket is megfertőzheti – mondta Járai Máté. A színész elmondta, mit érez Járai Kíra iránt és hogy miért nem tudná elképzelni, hogy nővel csalja meg a feleségét.

Nagyon lágy

Járai Máté saját bevallása szerint a klasszikus férfiképhez képest jóval lágyabb típus, ennek ellenére egyáltalán nincs benne semmi kényesség. Szerinte a férfiasság megítélése egyfajta divat, ami folyton változik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pánikolnak az emberek

„Én azt szeretném hinni, hogy 2023-ban eljutunk oda, hogy hordhat egy rózsaszín inget egy férfi, attól nem lesz buzi. Olyan világban szeretnék hinni, ahol nem téma a másság” – fogalmazott Máté, aki mindig is úgy érezte, hogy minél többet beszél a nyitott házasságáról, az emberek annál inkább pánikba esnek.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Igazi szövetség

A színész-műsorvezető sokat beszélt feleségéről, Járai Kíráról is. Elárulta, hogy közöttük nemcsak házastársi viszony van, hanem valódi szövetség. „Van egy nyelv, amit csak ő és én beszélünk. Nekem Kíra egy létfontosságú szervem.”

Mindenkinek kell a szabadság

A színész ennek ellenére váltig állítja, hogy a kalandozásra és a szabadságra mindkettejüknek nagy szüksége van, hiszen szerinte a monogámia az emberre erőltetett, vallási dolog, ami nem tesz boldoggá senkit sem. Az én olvasatomban ez nem egy tiltott bűn. A kedvenc ételemnél sem várhatom el, hogy mindig az legyen az ebéd. Az elfojtás nagyon ártalmas – vallja Járai Máté, aki eddig kizárólag férfi partnerekkel kalandozott, és a kalandjai szexuális vonzalomból adódtak, sosem érzelmi indíttatásból.

Tapasztaltabb a férfiakkal

24 év alatt egyszer őrültem meg három hónapra – mondta a szerelembe esésről. A férfiakkal sokkal tapasztaltabb a kalandok téren, mint a nőkkel: Nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának irántam – fogalmazott az rtl-hu-nak.

Nem zavarja feleségét

Ahogy írtunk róla, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban az RTL klub műsorvezetője arról is beszélt, hogy feleségét, Kirát egyáltalán nem zavarja, ha őt egy férfival látja, sőt, harmadiknak is be szokott szállni.

Társkeresőn találtak partnert

 „Sokszor nem kerestem ezeket a lehetőségeket, hanem adódtak. Kírával felmentünk egy társkereső oldalra, ahol kiderült, nagyon szívesen csatlakozik egy fiú, aki nem csak a lány, a fiú örömére is tesz” – mondta a színész-műsorvezető.

Hármas örömszerzés

Járai Máté ezután elmesélt egy történetet, amikor egy hármas örömszerzés alkalmával, két fiú és egy lány felállás volt, Kíra elvesztette az eszméletét, és az ágy mellett hagyott Káma szútrára hasalt rá. A színész szerint ez is bizonyítja, hogy feleségét egyáltalán nem zavarja, amikor ő férfiakkal bújik ágyban.

Társadalmi felelőségvállalás

Kapcsolatuk előtt is volt dolga más pasikkal, és Kíra előtt ez sosem volt titok. A színész az elfogadást keresi a magánéletben és a széles társadalomban is. Szerinte mindenkinek a magánügye, kivel bújik össze a hálószobában, de amíg hazánkban nem elfogadott például egy meleg kapcsolat, ismert emberként neki kötelessége felvállalni.

Tud beszélni a tabutémákról

„Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok” – mondta a Blikknek Máté.

Megbélyegzik és kirekesztik

A színész-műsorvezető szerint baj, ha egy világjárvány után és egy háború közepén még mindig az a téma, kinek ki a partnere. „Magyarorszá­gon gyerekcipőben jár az elfogadás, sokakat megbélyegeznek és kirekesztenek, és amíg ez így van, bár én sem szívesen beszélek a hálószobatitkaimról, ismert emberként kutya kötelességem kiállni a nyilvánosság elé ezekben a témákban”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Járai Máté