Felesége mellett férfiakkal is megosztja ágyát Járai Máté – erről Hajdú Péternek beszélt a Life TV-n a színész-műsorvezető. Az RTL klub sztárja azt mondta, feleségét egyáltalán nem zavarja, ha hármasban szereznek egymásnak örömet.

Első élmény

Amint azt korábban megírtuk, Járai Máté, Hajdú Péter műsorában beszélt először arról, hogy az első szexuális élményét egy férfival élte át. A színész még 16 évesen állt oda szülei elé, és mondta azt, lehet, hogy a férfiakhoz vonzódik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem zavarja feleségét

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban az RTL klub műsorvezetője arról is beszélt, hogy feleségét, Kirát egyáltalán nem zavarja, ha őt egy férfival látja, sőt, harmadiknak is be szokott szállni.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Társkeresőn találtak partnert

 „Sokszor nem kerestem ezeket a lehetőségeket, hanem adódtak. Kírával felmentünk egy társkereső oldalra, ahol kiderült, nagyon szívesen csatlakozik egy fiú, aki nem csak a lány, a fiú örömére is tesz” – mondta a színész-műsorvezető.

Hármas örömszerzés

Járai Máté ezután elmesélt egy történetet, amikor egy hármas örömszerzés alkalmával, két fiú és egy lány felállás volt, Kíra elvesztette az eszméletét, és az ágy mellett hagyott Káma szútrára hasalt rá. A színész szerint ez is bizonyítja, hogy feleségét egyáltalán nem zavarja, amikor ő férfiakkal bújik ágyban.

Társadalmi felelőségvállalás

Kapcsolatuk előtt is volt dolga más pasikkal, és Kíra előtt ez sosem volt titok. A színész az elfogadást keresi a magánéletben és a széles társadalomban is. Szerinte mindenkinek a magánügye, kivel bújik össze a hálószobában, de amíg hazánkban nem elfogadott például egy meleg kapcsolat, ismert emberként neki kötelessége felvállalni.

Tud beszélni a tabutémákról

„Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok” – mondta a Blikknek Máté.

Megbélyegzik és kirekesztik

A színész-műsorvezető szerint baj, ha egy világjárvány után és egy háború közepén még mindig az a téma, kinek ki a partnere. „Magyarorszá­gon gyerekcipőben jár az elfogadás, sokakat megbélyegeznek és kirekesztenek, és amíg ez így van, bár én sem szívesen beszélek a hálószobatitkaimról, ismert emberként kutya kötelességem kiállni a nyilvánosság elé ezekben a témákban”.

Törölték maguk a társkeresőkről

Kira és Máté először az RTL klub Nyerő páros című műsorban beszéltek arról, hogy nyitott házasságban élnek. A színész most azt mondta, hogy a játék után törölték magukat az összes társkereső oldalról, ahol párban és külön-külön is regisztrálva voltak.

Mindkét nemhez vonzódik

„Olyan párokat kerestünk, akik csatlakoznak más párokhoz. Kíra nem keresett nőt, engem nagyon izgatott ebben az egészben az a fajta felfedezés, ami szexuálisan érdekes lehet, mennyire vagyok nyitott dolgokra. Kiderült, hogy igen, sokkal szélesebb vagy színesebb körben vagyok nyitott, mint ahogy ezt mások teszik” -mondta Máté, aki egyértelműen kijelentette, hogy ő biszexuális.

Alkoholisták voltak a szülei

Járai Máté a napokban beszélt arról is, hogy karácsonykor veszítette el édesanyját. Szüleivel nem volt túl jó a kapcsolatot, elmondása szerint egész életükben csak ittak és buliztak. Ő gyerekként ezt nehezen élte meg, később pszichiátriai kezelésre is szüksége volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Járai Máté – Forrás: Life tv