A Zeneakadémián Balázs János lemezbemutató koncertjére kerül sor. A Híradó Filmklubban az Ádám Almái című film után a rendezővel is beszélgethetünk. A Nosztalgia Étterem Kistarcsán egész héten libalakomával vár, a Chili Salsa Tánciskolában rocky tanfolyam veszi kezdetét. A Magyar Vöröskereszt kincskereső élményprogramjában Budapest látnivalóit fedezhetjük fel, saját tempónkban sétálva.

Balázs János zongoraestje a Zeneakadémián

Balázs János zongoraművész a Cziffra-emlékévre állította össze ImprovisArt című műsorát, amely a világ számos pontján bemutatkozott már Cziffra György születésének 100. évfordulója alkalmából, és most lemezen is megjelent az olasz Sheva kiadó gondozásában.

Lemezbemutató

A lemezbemutató koncertre a Zeneakadémián kerül sor november 15-én az MVM Koncertek A Zongora sorozat keretében, amikor a teljes koncertprogram először lesz élőben hallható Budapesten! 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Film és közönségtalálkozó

Ádám Almái a Híradó Filmklubban

A volt Híradó Moziban az Ádám Almái című dán film kerül vetítésre, amely után Madarász Isti filmrendezővel beszélgethetünk a filmről. 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Márton nap után is

Márton napi libalakoma Kistarcsán

Hagyományaikhoz híven novemberben 10-től 21-ig Márton napi libaételekkel és új borokkal várja kedves vendégeit a Kistarcsai Nosztalgia étterem.  Aki kihagyta volna a hétvégén, nem mardat le semmiről. Márton napján aki libát nem eszik, az egész évben éhezik!

Tanulj táncolni!

Rocky tánctanfolyam a Chili Salsa Tánciskolában

A rock and roll zene és tánc egyet jelent a felhőtlen szórakozással. Akár pöttyös ruhában vagy farmer shortban, sport- vagy lakkcipőben, arra mindenki oda fog figyelni. A rocky kortalan és soha nem megy ki a divatból. A rocky teljesen önálló táncstílus, nem szükséges semmilyen táncos előképzettség, viszont garantálják, hogy az óráról hazafelé fülig érő szájjal fogja mindenki magában mondogatni, hogy „hátra-vissza-pont-lép-pont-lép”. 4 alkalmas kezdő rocky tanfolyam indul november 15-én.

Városi séta eseményláda kereséssel

A saját tempóban és útvonalon – akár kisgyermekkel – teljesíthető egy- vagy akár többnapos program Budapest olyan történelmi helyszíneire vezet el, amely kiemelt jelentőségű volt a Magyar Vöröskereszt 140 éves fennállása során. A városi séta 14 állomást ölel fel, mindegyik helyszín további élményeket tartogat, legyen az akár egy kellemes erdei séta, kulturális kaland egy múzeumban, vagy geocaching kincskeresés.

A 140 éves Vöröskereszttel

A Magyar Vöröskereszt élményprogramja

A túrához kapcsolódó geocaching kincskereséshez a Magyar Vöröskereszt a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesülettel együttműködve az egyes állomásokon eseményládákat helyezett el. A játék lényege, hogy egy felfedezésre érdemesnek tartott helyen korábban elrejtett ládikát keresünk meg annak GPS-koordinátái és egyéb ismertetőjelei alapján. A nagy népszerűségnek örvendő világméretű játék során nemcsak kincset kereshetünk, de az élmények mellett érdekes ismeretekre is szert tehetünk.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/janos.ifjabbbalazs