Komoly kétségek gyötrik fia állítólagos öngyilkosságát illetően a kilencedik emeletéről kizuhant Zsolt édesapját. A gyászoló szülő szerint a fia nem szándékosan ugrott a mélybe, sőt, ahogy fogalmazott: „nem is magától csúszott meg, hanem kapott hozzá némi segítséget”.

Tragédia Szombathelyen

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy tragédia történt a vasi megyeszékhelyen, a szombathelyi Bem utcában: egy 33 éves férfi vesztette életét és a Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megijedt a rendőröktől

112 Press információ szerint egy járőrpáros csengetett be a lakásba, az ajtót a lakás tulajdonosa nyitotta ki, de a rendőrök nem vele akartak beszélni. A járőrök által keresett férfi a lakásban tartózkodott és a rendőrök láttán annyira megijedt, hogy átlépett az erkély korlátján és a mélybe zuhant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pár hónapja szabadult

A hírek szerint a férfi pár hónapja szabadult a börtönből, először 18 évesen vitték bele egy rablásba, amiért komoly börtönbüntetést kapott. Kiszabadulása után újabb törvénysértést követett el, amiért ismét rácsok mögé került. A lap információi szerint a tragikus délutánon egy kisebb ügy miatt keresték az egyenruhások.

Kétségek gyötrik

Fia öngyilkosságát illetően kétségek gyötrik a kilencedik emeletéről kizuhant Zsolt édesapját. Az apa szerint a fia nem szándékosan ugrott a mélybe.

Át akart mászni a szomszédba

„A tények egy részével már tisztában vagyok. Zsolt az egyik barátjánál volt vendégségben, és rajta kívül is ott tartózkodott még néhány fiatal. A rendőrök erről tudomást szereztek, ezért keresték ott a fiamat. Én úgy értesültem a jelenlevőktől, hogy a fiam át akart mászni vagy a szomszédos erkélyre, vagy az alattuk levőre, de leugrani nem állt szándékában” – mondta a Ripostnak az édesapa.

„Nem magától csúszott meg”

„A fiam egy kifejezetten jó fizikumú férfi volt, hiszen korábban aktívan sportolt. Egy ilyen mászás a magasság ellenére sem okozhatott neki problémát. Ezért fordult meg a fejemben, hogy nem is magától csúszott meg, hanem kapott hozzá némi segítséget! Ennél többet azonban egyelőre nem mondhatok, mert senkit sem szeretnék rágalmazni. Fontos viszont kijelentenem, hogy addig nem nyugszom, amíg meg nem tudom a teljes igazságot! – jelentette ki a gyászoló apa.

Tíz évig a rácsok mögött

Az édesapa elmondta: fia annak idején belekeveredett egy rablásba, amiért 10 évet kapott. Pontosan tudta, hogy ott milyen az élet, és hogyan kell viselkedni. Most a rendőrök egy lényegesen kisebb horderejű ügy miatt akartak vele beszélni, egy bolti lopásról.

Nem ezt érdemelte

„A napokban mindenképpen bemegyek a kapitányságra, hogy megosszam a hatósággal az információimat. Nem normális az, hogy nekem kell járnom a saját gyermekem sírjához, Zsolt halálával egy kicsit az én életem is véget ért. Ami hátravan, azt arra teszem fel, hogy tisztára mossam a becsületét. Tudom, hogy elkövetett hibákat az életében, de nem érdemelt ilyen halált!” – nyilatkozta a gyászoló apa. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció