Nem mindennapi baleset történt Csobánkán: egy személygépkocsi elhagyta a kijelölt útvonalat és a patakmederbe borult. Csörlő kellett a kiemeléséhez.  

Patakmederbe borultak

Március 7-én reggel Csobánkán szalagkorlát mellett csúszva patakmederbe borult egy személyautó. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Öt méteres mélységbe kerültek

Az útpályától mintegy 8 méterre, 5 méter mély mederben fejtetőn fekvő járművet daruszer segítségével lehetett csak kiemelni.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Daru kellett a kiemeléshez

A Budapest 13. kerületéből érkező daru csörlője segítségével a járművet a patakból kiemelték és az út szélére helyezték. A baleset okát még vizsgálják.

A mentés képei

A mentés képei

A mentés képei

Ketten ültek a kocsiban

A járműben két személy utazott, a mentők megállapítása szerint nem sérültek – tájékoztatott a Pomázi Tűzoltóság.

Baleset a Haller utcában

A BudaPestkörnyke.hu írt arról, hogy kedden dél körül szerencsés kimenetelű baleset történt a ferencvárosi Haller utcában a Balázs Béla utcánál. Egy idősebb hölgy Suzuki Swifttel közlekedett a Haller utcán a Nagyvárad tér irányából a Mester utca felé. A Balázs Béla utcához érve azonban úgy döntött, balra visszafordul a Nagyvárad tér felé, noha egyrészt ezt záróvonal tiltja, másrészt egy jelzőtábla is mutatja, hogy kötelező egyenesen haladni tovább.

Nem tudott már megállni a villamos

A megállóból pár másodperccel korábban indult vele párhuzamosan a 2M jelzésű villamos, fiatal vezetője pedig a lejtőn lefelé nem tudta már lefékezni a szerelvényt, pláne úgy, hogy elmondása szerint másfél-két méterrel előtte kanyarodott balra a Suzuki.

Beszorult az autóba

A Swift az ütközés hatására félig kifordult a szembejövő sínpárra. A villamos utasai nem sérültek meg, de megijedtek, a suzukis viszont nem tudta elhagyni a roncsot, mivel beszorult a bal első ajtó, ráadásul a villamos ütközője is az ajtóban maradt. Nem sokkal később a szerelvény visszatolatott, de az ajtót így sem tudták a hatóságok felfeszíteni, végül a sofőr (némi segítséggel) a jobb első ajtón tudott kiszállni, majd a saját lábán ment el a mentőautóig. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Tűzoltóság – Pomáz – Fire Department