Újabb magyar celebről derült ki, hogy szimpatizál a Ferencváros labdarúgóival. Gáspár Győző bejelentése után Alekosz is lerántotta a leplet a nagy titokról: Lipcsei-mezzel a vállán, aláírt Gera Zoltán-mez előtt, szivarral a szájában árulta el, hogy közel áll hozzá a Fradi. A bejelentés nem aratott osztatlan sikert.

Sokkolta a szurkolókat

Nem sokkal azután, hogy véget ért számára az Ázsia Expressz című televíziós műsor, Alekosz ismét megvillant. A celeb Lipcsei-mezzel a vállán, aláírt Gera Zoltán-mez előtt, szivarral a szájában árulta el, hogy szimpatizál a Fradi futballcsapatával. Természetesen az internet népe nem hagyta szó nélkül a váratlan bejelentést, és arról írtak, hogy „nincs szükség egy újabb Gáspár Győzőre” a csapatnál. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Minden hazai meccsen kint vagyok”

„1995 óta minden hazai meccsen kint vagyok. Simon Tibi! Egyszer voltam Siófokon idegenben, de esett” – fogalmazott Alekosz, aki a posztját az alábbi szöveggel látta el: „Albert Flórián. Csak a szombatra vársz.”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

VV-ben a biztonsági őr

A közelmúltban elevenítettük fel, hogy Alekoszt a közönség a Való Világ 4. szériájában ismerhette meg, amelyet meg is nyert. Eredeti foglalkozását tekintve egyébként biztonsági őr. A legnagyobb szenvedélye a nők, de szereti a pálinkát, a konyakot és a szivarokat is. 

Menyasszonyt is keresett

A Való Világ után az Érden élő Alekosz menyasszonyt keres című önálló műsorral jelentkezett, majd könyvet írt és felnőttfilm-rendezéssel is próbálkozott. Most pedig újra képernyőre kerül, méghozzá egy – saját bevallása szerint – testhezálló feladattal.

Továbbadja a tudását

Közösségi oldalán jelentette be a realitysztár: a Power of Love című műsor „szerelemszakértőjeként” láthatjuk újra a tévében. Bejegyzésében úgy fogalmazott: úgy érzi, itt az ideje, hogy továbbadja tudását a fiatalabb generációknak, akik majd az ő szárnyai alatt „érlelődnek” a műsor során.

Profi lett

Szó szerint azt írta: „45 éves pályafutásom alatt, voltidőm és különleges lehetőségem tömkelege arra, hogy az ismerkedést csajozást, valamint a hosszabb kapcsolatoknak a természetét elemezzem, gyakoroljam. Kész van. Tudásomat, professzionális szintre emeltem” – jelentette ki Alekosz.

Legendás hódítások

Hozzátette, hogy „ezalatt az időintervallum alatt önök végignézhették legendás hódításaimat és bizony együtt nevettünk ünnepeltünk. Most, úgy éreztem itt az ideje, hogy tudásomat átadjam a fiatalabb generációknak. Tanuljanak, érlelődjenek általam. Hajrá!”

„Évtizedes sikerkarrier”

Felhívta arra is a figyelmet, hogy a nézők mindennap 19 órától tekinthetik meg a teljesítményét, „nemkülönben tudásomat”, és értékelhetik azt a Szuper TV2-n. „Évtizedes sikerkarriert építettem fel a nőkre” – hangoztatta Alekosz.

A Rózsadombon partizott

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról, hogy Nagy Alekosz nemrégiben érdekes körülmények között múlatta az időt egy hölgy társaságában. Állítása szerint Budapesten, a Rózsadombon, a Bimbó utcában voltak a nő lakásán. Alekoszék jól érezték magukat, és a zene hangerejét is feltekerték. Este tíz óra előtt egy perccel tett közzé egy videót, amiben Zámbó Jimmyt méltatta. A szomszédoknak azonban nem tetszett a mulatozás.

Rendőrt hívtak

A szomszédok szerint rendkívül hangosan hallgatta a páros Zámbó Jimmy dalait. Az egyik lakó megelégelte a dolgot, és kihívta a rendőröket. A zsaruk Alekosz szerint két-három autóval vonultak ki, majd nyolcan szálltak ki a járművekből. A rendőrök csendháborítás miatt figyelmeztették a párost. Alekosz ezen kiakadt, és kereken éjfélkor a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is megjelölve feltöltött egy videót. Nemtetszésének adott hangot, és hosszasan kifejtette, mi volt a problémája az intézkedéssel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Alekosz, a Fradi-drukker