Szombat este kigyulladt egy használaton kívüli, 300 négyzetméteres épület Budapest XIX. kerületében, Kispesten, az Üllői úton. A tűzoltók megfékezték a tüzet, személyi sérülés nem történt.

Lángra kapott épület

Egy 300 négyzetméteres épület gyulladt ki Budapest XIX. kerületében szombat este. A tűzoltók a riasztás után nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, és megkezdték az oltást.   A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez a látvány fogadta a tűzoltókat

Fotó: Katasztrófavédelem

A villamossíneken is oltottak

Fotó: Katasztrófavédelem

Semmit nem kíméltek a lángok

Fotó: Katasztrófavédelem

Nem járt a villamos  

Az oltás idejére az érintett útszakaszt lezárták, az 50-es villamos helyett a Villanytelep és a Határ út metróállomás között pótlóbusz járt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megfékezték a lángokat

Eloltották a tüzet – közölte szombat este 22 óra előtt néhány perccel honlapján a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Azt írták: a fővárosi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral fékezték meg a lángokat, és már az utómunkákat végzik.

Fallabda terem égett le

Helyi információk szerint a Fővárosi Önkormányzat területén lévő, bontásra ítélt fallabda terem égett. le. Személyi sérülés nem történt.  

Nagy volt a pusztítás

Fotó: Katasztrófavédelem

Csepelen is dolgoztak a lánglovagok

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál is beszámolt arról, hogy egy kétszintes, faépítésű ház égett le teljes egészében Csepelen, a XXI. kerületi Szilvafa utcában. A tűz a sűrűn beépített területen más épületeket is veszélyeztetett, a lánglovagok nagy erőfeszítések árán fékezték meg a vészhelyzetet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: 300 négyzetméteres épület lángolt Kispesten. Fotó: Katasztrófavédelem