Egy aluljáróban élő pár férfi tagja azért tajtékzott a dühtől, mert állítása szerint tetves lett a nőtől.

Közel két napon át ütötte

Ahogyan korábban megírtuk, egy férfi száznál is több alkalommal ütötte meg azt a nőt, akivel az egyik fővárosi aluljáróban élt. A nőnek több bordája is eltört a támadás következtében. Mint utóbb kiderült, részben ez okozta a halálát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beismerte, mit követett el

A férfi elismerte a tavaly ősszel elkövetett tettét a ma megtartott előkészítő ülésen, számolt be róla a Tények riportja. Lábbilincs volt a férfin, aki ölbe tett kézzel várta az ítéletet. A férfi és a nő egy, a Corvin-negyednél található aluljáróban húzta meg magát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az ital is közrejátszhatott

A Tv2 úgy tudja, hogy a férfi sokszor ivott alkoholt és agresszívan viselkedett. Nem ez volt az első alkalom, hogy aktuális partnerét bántalmazta. A szóban forgó incidensre 2021 őszén került sor, a nő 2021 októberében hunyt el a kórházban.

Kézzel és üveggel is ütötte a nőt

A halálra vert nőt kis és közepes erejű, jellemzően ököllel leadott ütésekkel bántalmazta. Volt, hogy borosüveggel is megütötte, hangzott el a bíróságon. Az ütések a nő fejét, mellkasát és testét egyaránt érték.

A könyökét is használta, sőt, meg is rúgta áldozatát a férfi

A fent említetteken túl a dühtől tajtékzó férfi a támadás során könyökkel is bántalmazta a nőt. Megpofozta tenyérrel, rángatta a haját, sőt, még több alkalommal bele is rúgott. Egy járókelő riasztotta a mentőket a megvert nőhöz.

Ezek is érdekelhetnek!

39 órán át tartott a bántalmazás

Összességében 39 órán át változó intenzitással ütötte a férfi a nőt. Ezen időtartam leforgása alatt több mint 100-szor érte az áldozatot fizikai behatás. Amikor kórházba vitték, 14 különböző sérülése volt.

Túlélhette volna a támadást

A nő sérüléseinek többsége nem volt súlyos, néhány napon belül begyógyultak volna. A tragédiát az okozta, hogy több bordája is megrepedt vagy eltört. Ennek következtében alakultak ki a halálához vezető események.

Ezt az esetet és a korábbi bántalmazásokat sem tagadta

A támadó beismerte a nő ellen elkövetett szörnyűségeket és a korábbi tettlegességeit is. Az ügyészség 6 év 8 hónapra börtönbe küldte volna, amit a férfi el is fogadott volna. Az ügy azonban bírósági tárgyalással folytatódik.

Ez várható a továbbiakban

Az eset kapcsán orvosszakértői véleményeket is meg fognak hallgatni, és bizonyítási eljárásra kerül sor. Amint korábban említettük, a támadónak nem először gyűlik meg a baja a törvénnyel. Korábban ült már rács mögött, akkor életveszélyt okozó testi sértés miatt kellett bűnhődnie. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A Corvin-negyed aluljárójában készült fotó – Forrás: Magarország Ügyészsége