Baleset miatt torlódik a forgalom kedd reggel az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé, Bag térségében – közölte az Útinform.

Karambol

Két autó ütközött össze, a sztrádaszakaszon emiatt csak egy sáv járható, ami csaknem 5 kilométeres torlódást okoz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fél 9-től javulhat a helyzet

A 41-es km-nél már mindkét sáv használható, de a torlódás még jelentős – írta a honlapján az Útinform. A sérült autók még a leállósávon vesztegelnek és ezeket imádják megbámulni az autósok.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Magyarországi balesetek számokban

Baleset a Balatonnál is

A 73-as főúton, Csopaknál két autó balesete miatt a 2-es km-nél rendőrök irányítják a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Jöttek a mentők is

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó Becske közelében, a 2108-as út 20. és 21. kilométere között. A műszaki mentést végző berceli hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Túlméretes szerelvény az autópályákon

Túlméretes szerelvény közlekedik napközben Tatabányáról a miskolci célállomásra az M1-es autópálya – M0-s autóút – M31-es – M3-as -M30-as autópálya – 3-as főút útvonalon. A 21 méter hosszú, 3 m széles, 60 tonnás jármű útját szakkíséreti felvezetéssel biztosítják.

Tűz a 19. kerületben

Egy ötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete ég csaknem húsz négyzetméteren Budapest 19. kerületében, a Batthyány utcában. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek megkezdték az oltást.

Melléképület égett Romhányban

Kigyulladt egy könnyűszerkezetes garázs és egy mellette lévő melléképület tetőszerkezete Romhányban, a Kossuth úton. A tűzesethez a rétsági és a berceli hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eloltották a tüzet, és megkezdték az utómunkálatokat.

Baleset a 36-os főúton

Összeütközött két személyautó a 36-os főút Tiszavasvári és Nagycserkesz közötti szakaszán, Tiszavasvári közelében, a 34. kilométernél. A balesetnél a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

„Köszönöm mindenkinek aki gondolt rá, aggódott érte, segítette a keresést” – több mint egy évvel eltűnése után találták meg a Normafánál Gerő Zsolt tájfutó holttestét

Kiemelt kép: illusztráció