Megtartották az előkészítő tárgyalást annak a nőnek az ügyében, aki tavaly tavasszal szexuális játék közben kikötözte, majd több mint ötvenszer megszúrta, illetve megvágta a szeretőjét egy késsel. A háromgyermekes édesanyáról kiderült, hogy két gyermekének is a szeretője volt az apja.

Legalább 50-szer szúrt

A Pest Megyei Főügyészség életfogytiglanig tartó fegyházbüntetést kér arra nőre aki tavaly áprilisban legalább 50 késszúrással megölte a szeretőjét a férfi házában, Gödöllőn.

Érzelmileg túlfűtött

Bán Judit ügyész arról beszélt a 444.hu tudósítása szerint, hogy az asszony reális helyzetértékelésre képtelen, túlfűtött érzelmi világú, irracionális ragaszkodást mutató és agresszióra, bosszúra hajlamos személy.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Két férfi

A nő 2010-ben házasodott össze K. Jánossal. A sértett, K. Attila tíz éve a férj barátja volt, már a nővel való megismerkedése előtt is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hozzáment szeretője barátjához

A nő és a férj barátja közt már a házasságkötés előtt is volt szexuális kapcsolat, és viszonyukról a férj is tudott. A vádlottnak három gyermeke született, 2020 tavaszáig mindkét férfi úgy tudta, a gyermekeknek ő az apja.

Bevallotta férjének, hogy szeretője van

A nő tavaly januárban bevallotta a férjének, hogy a gyerekek keresztapja évek óta a szeretője, rendszeres szexuális viszonyt tartanak fent. Az esetről akkor részletesen írt a BudaPestkörnyéke.hu.

A férj megbocsájtott

A férj megbocsátotta felesége hűtlenségét, szerette őt és nem akart elválni. Továbbra is a család barátjaként tekintett Katalin szeretőjére, akivel barátok voltak, ugyanazon a munkahelyen, egy közeli gyógyszergyárban dolgoztak.

Ki az apja a gyereknek?

Közben a később megölt férfinak egy új párkapcsolata is kialakulóban volt, amit R. Katalin sérelmezett, és azt tervezte, odaköltözik a férfihoz, hogy ezzel oldja meg a helyzetet. Ezt közölte a férjével is. Végül egy apasági teszten 2020 márciusában kiderült, hogy K. Attila a három gyerek közül kettőnek az apja .

Szerelmeskedés, féltékenység, gyilkosság

2020. március 31-én a vádlott a sértett házában töltötte az éjszakát, de másnap összevesztek egy sms miatt, amiből az derült ki, hogy a férfi nem szereti a nőt. Ekkor R. Katalin összecsomagolt, és felhívta a férjét, hogy menjen érte. „Majd jövök” – ennyit mondott Katalin a férjének otthon majd ismét a későbbi áldozat házához indult. Ismét szerelmeskedtek, amely végén kikötözte az ágytámlához a hanyatt fekvő szeretője kezét, majd 50 késszúrással megölte K. Attilát.

Ügyvédet hívott

R. Katalin ezután rendet rakott, majd hazament, de később felhívott egy ügyvédet azzal, hogy megölte K. Attilát, és ügyvédi segítségre van szüksége.

Tárgyalás lesz, pedig 25 évvel is megúszhatta volna

Bán Judit az esetet rendkívül súlyos bűncselekménynek nevezte, és emiatt a legsúlyosabb büntetést, életfogytiglant javasolt a bíróságnak. Beismerés esetén 25 letöltött év múlva feltételesen szabadulhatott volna a vádlott, és nem lett volna szükség tárgyalásra, de R. Katalin ezzel a lehetőséggel nem élt. Vallomást sem tett. és nem mondott le a tárgyalás jogáról, így az ügy 2022 januárjában folytatódik.