Az újbudai rendőrök befejezték a nyomozást annak a nőnek az ügyében, aki a gyanú szerint hetvenezer forintot csalt ki kuncsaftjától.

70 ezret csalt ki

Egy férfit tett bejelentést a 11. Kerületi Rendőrkapitányságon 2021 márciusában arról, hogy egy nő hetvenezer forintot csalt ki tőle.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A neten ismerkedtek meg

A bejelentő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon ismerkedtek meg, és megállapodtak abban, hogy együtt töltik az éjszakát.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

Elkérte a pénzt

A nő érkezésekor előre elkérte a pénzt, majd arra hivatkozva, hogy a taxiban hagyta a tárcáját, elment, és  vissza se tért, számolt be róla a honlapján a rendőrség.

Elfogták a nőt

Az eljárás során a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt. A 24 éves M. Rékát csalás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ez is érdekelhet:

Ez következik most

Az újbudai nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban átadták az ügyészség részére.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ne hagyd ki!

Kiemelt kép: Illusztráció