Megkérjük minimálbérből élő olvasóinkat, hogy most kapaszkodjanak! A Lidl Magyarország az agglomerációban is növeli munkavállalóinak bérét. Március 1-jével átlagosan 15%-kal emeli bolti és raktári dolgozó munkavállalói munkabérét. 3 év tapasztalattal rendelkező üzletvezetőknek közel 700 ezer forintos bruttó fizetést és céges autót is adnak, ezzel igazi álommunkahely lett a Lidl Budapest környékén.

2016 januárja óta összesen 75%-os béremelést valósít meg a Lidl Magyarország a bolti és raktári dolgozó munkavállalók körében. Közel 4600, az üzletekben és a raktárakban dolgozó munkavállalót érintő, átlagosan 15 százalékos béremelést hajt végre a Lidl Magyarország 2019. március 1-jétől – írja a Porffolió.hu.

317 ezer az eladóknak

A béremelést követően az áruházakban dolgozó bolti eladó munkatársak kezdő havi bruttó járandósága 267 ezer és 287 ezer forint között alakul, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkező bolti eladók számára az elérhető legmagasabb bruttó havi járandóság 297 ezer forinttól 317 ezer forintig terjedhet, 8 órás munkaidőben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 32 ezer forintot jelentett. A logisztikai központokban dolgozó komissiózó feladatkört ellátó munkavállalók esetében a kezdő havi bruttó járandóság 277 ezer és 313 ezer forint között alakul. Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben
átlagosan havonta bruttó 55 ezer* forintot jelentett.

Kapcsolódó cikk: Itt a Lidl újabb nagy dobása – Autókat is kínál a vásárlóinak

400 ezer a targoncásoknak

A logisztikai központokban dolgozó targoncavezető feladatkört ellátó munkavállalók esetében a kezdő havi bruttó járandóság 302 ezer és 333 ezer forint között alakul, A három év munkaviszonnyal rendelkező targoncavezető számára az elérhető legmagasabb bruttó havi járandóság 370 ezer és 413 ezer forint között alakul, 8 órás munkaidőben. Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 60 ezer forintot jelentett.

A vállalat a Lidl Egészségprogram keretében éves szinten nagyértékű komplex egészségügyi szolgáltatást is biztosít minden munkavállalója számára, amely országszerte magánklinikai környezetben kínál számukra prevenciós és a gyógyulást elősegítő gyors és ingyenes megoldásokat.

Kapcsolódó cikk: Meglepő aláírásgyűjtés! Újabb Lidl áruházért küzdenek Érden

700 ezer és cégautó az üzletvezetőknek

Az üzletvezetők esetében a kezdő havi bruttó járandóság 449 ezer és 523 ezer forint között alakul, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkező üzletvezetők számára a legmagasabb bruttó havi járandóság 632 ezer és 695 ezer forint között érhető el, 8 órás munkaidőben, amely összeg a havi bruttó alapbért és a béren kívüli juttatás összegét tartalmazza. Továbbá ezen felül kerülnek kifizetésre a pótlékok, melyek összege előre nem meghatározható, de a tavalyi évben átlagosan havonta bruttó 69 ezer forintot jelentett.

Ezen felül az áruházlánc – korlátlan magáncélú használattal, minden költséget 100%-ban átvállalva személyautót is biztosít üzletvezetőinek, akik szintén igénybe vehetik a vállalat által garantált egészségügyi szolgáltatást is.

Kapcsolódó cikk: Durva karambol volt az üllői úti Lidl-nél – sokkoló fotókat kaptunk

A vállalat munkavállalói bérét számos további juttatással egészít ki, így többek között egy közel 50 partner-üzlethálózatban érvényesíthető akár 50 százalék árengedményt jelentő kedvezményprogrammal, valamint a törvényi előírásoknál nagyobb mértékben, 100 százalékban téríti a dolgozók munkába járási költségét is – írja a gazdasági portál.