A lottózóból ment haza az idős férfi, akibe óriási sebességgel hajtott egy fiatal férfi Érden – szörnyethalt a vétlen autós.

Egy hete történt a szörnyű katasztrófa

Ahogy a budapestkornyeke.hu is megírta, múlt héten hétfőn történt az a frontális karambol, amelyben két kocsi közé szorult egy kis Suzuki, a vétlen idős sofőrje nem élte túl az érdi balesetet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Most lett volna a születésnapja

Az erdmost.hu írt a bácsiról, akit a 74. születésnapja előtt ért a tragikus baleset, így születésnap helyett most a temetésére készülnek. A szomszédok azóta sem tudtak napirendre térni az eset fölött. A fia is összetört, akivel kiváló kapcsolatot ápolt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tíz éve vesztette el súlyos beteg feleségét

“Tíz évvel ezelőtt maradt egyedül Tamás bácsi, akkor hunyt el a felesége, akivel szép életük volt. Sajnos egy súlyos betegség elválasztotta őket egymástól. Azóta egyedül, csendesen élt, és ami vele történt, felfoghatatlan. Mindenki szerette őt, nagyon fog hiányozni” – mesélte az egyik szomszéd.

Mécseseket gyújtottak az emlékére

Hétfőn este apró mécsesek lobogó lángja világította meg a kis utcát, számtalan ismerős gyújtott gyertyát a nagykapu tövében Tamás bácsi emlékére. Sokan virrasztottak is, közben felidézték, hogy mennyire szeretett horgászni a Tárnoki tónál. Amikor bőséges fogása volt, a szomszédokra is gondolt, olyankor akadt hal mindenkinek.

A rendőrség egyelőre nem ad felvilágosítást

A portál az ügyben megkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik a következő választ adták: “A baleset részleteivel kapcsolatban később adunk felvilágosítást”- válaszolta kérdéseikre Berki Bianka szóvivő.

Nem figyelt a sofőr

Ahogy írtunk róla, hármas karambolt okozott Érden az a sofőr, aki áttért a szemközti sávba. A férfi saját elmondása szerint lenézett vezetés közben, ezért történt a baleset.

Száguldott

A baleset okozója valószínűleg nem megfelelő sebességgel ment, mivel a becsapódástól 30 méterre állt meg.

Lottózóban volt az idős férfi

A Tények információi szerint az áldozat egy lottózóból indult, pár száz méterrel a lottózó után történt a tragédia.

Így történt a baleset

Érden a Velencei úton közlekedett személygépkocsijával 2023. április 25-én 12 óra 12 perckor egy 33 éves helybéli férfi. A sofőr ez idáig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik autóval, amit egy 73 éves tárnoki férfi vezetett.

Hátulról belementek

Az autós mögött egy másik jármű közlekedett, ami hátulról nekiment az idős férfi autójának. A mentőszolgálat munkatársai a 73 éves férfi életéért hosszasan küzdöttek, de már nem tudták megmenteni.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: www.kesok.hu