Ahogy a népszerű mulatós énekes vallja, ő büszke arra, hogy Gálvölgyitől, Kordától és Kulkától tanult tisztességet. De a családja is úgy nevelte, hogy a tisztességnek nincs ára. Erről szól az ötmilliós sztori is.

Miért pont öt millió, kérdezheti a kedves olvasó vagy éppen hallgató, akinek volt szerencséje élvezni a beszélgetést a Mex Rádióban Bódi Csabival. A történet rövid és tanulságos. Bódi Gusztiéknak egy gazdag vállalkozó ötmillió forintot ígért egy kis szilveszteri muzsikálásért, fellépésért. Ám a család felháborodva utasította vissza az amúgy nem mindennapi ajánlatot, hiszen akkor már máshol várták őket akkorra és semmiképpen sem akarták megszegni az ígéretüket, nem akartak csalódást okozni. Róluk köztudott, mindig számítani lehet rájuk. A pontosság és megbízhatóság a védjegyük s ez nem eladó.

A Mex Rádióban arról is szót kellett sajnos ejteni, hogy Csabi megtapasztalta a koronavírus gyötrelmeit. Tíz napot töltött kórházban és ebből hetvenkét órán át csak oxigénmaszkon keresztül kapott csak levegőt. Szinte újjá született, amikor végre magához ölelhette a gyermekeit, mert tudta, honnan „jött vissza”, mit élt át.

„A közönség amelyik kenyeret ad nekünk” – mondta Csabi a Mex Rádióban-,” ezért mi hálásak vagyunk és tiszteljük azokat, akik szeretnek minket. „

A Mex Rádió vezetője név nélkül mesélt el egy esetet egy nagy sztárnak hitt énekesnőről, aki egy tolókocsis, halálosan beteg, rá váró kislányhoz sem volt képes odamenni egy autó-grammot adni, sőt azt kérte a segítőitől, hogy egy cd-vel rázzák le a kis beteget. Ilyen Bódiékkal nem fordulhat elő. Erről is egy kis történet jutott eszébe.

„Nemrégiben Diósjenőn már az autóban ültem, indultam volna, amikor egy apuka bekiabálta a kocsiba, hogy a kislányára szívműtét vár, lukas szívvel született. Visszaverekedtem magam a tömegen, hogy megölelhessem a kislányt, hátha erőt adok neki ezzel. Mi ilyenek vagyunk.” Mesélte Csabi a hallgatóknak.

Bódiék a koncert után bármennyire fáradtak, indulnának már, mindig kivárják az utolsó rajongót is, aki közös fotót akar készíteni velük. A közönség tette a dalainkat slágerré, ők tettek ismertté minket, viszonoznunk kell azt a sok szeretet, ami nap mint nap árad felénk – mondta a Mex rádióban készült interjúban.

A gyönyörű lány című dala eleddig 12 milliós megtekintésnél jár a youtubon, ami párját ritkító. Erről Csabinak az jutott eszébe, hogy sokan eléneklik a mások által írt és előadott dalokat, nekik viszont saját dal repertoárjuk van, amire nagyon büszkék ás amit a Mex rádió is gyakran „elküld” az éterbe.

Ám ami a legfontosabb és a munkán és a pénzkereseten is túlmutat, az a család. Őket így ismeri az ország és talán ők az egyetlen előadók – mondta a Mexben Csabi, akik soha nem mondtak le bulit. Mert ők valóban együtt élnek a közönségükkel.

Az interjú meghallgatható itt:

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.