Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt Manuel hat évvel ezelőtt két társával ellopta a Noé Állatotthon Alapítvány adományperselyét. A kártalanítás pedig aztán hosszú évekig elmaradt, a zenész azonban most kárpótolta az alapítványt, visszaadta az ellopott pénzt, sőt még annál többet is.

Hamar megfogták őket

A tolvajok egyébként annak idején talán nem is gondoltak rá, de a terület be volt kamerázva. A fiatalokat aztán hamar előkerítette a rendőrség, és fejenként 20 ezer forint visszafizetésére, illetve 50 óra közmunkára kötelezték őket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem fizettek

Az ellopott pénzt aztán nem fizették meg, az alapítvány azóta is Manuel kártalanítására várt, sokáig hiába. A minap azonban fordulat történt az ügyben, ugyanis a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője, Schneider Kinga a közösségi oldalán számolt be arról, megérkezett a pénz, sőt még annál több is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jelentkezett Manuel

„Srácok! Egyelőre csomagoljátok el a pattogatott kukoricát…Ma felhívott Manuel személyesen, miután meghallgatta a tegnapi Bochkor interjút” – írta posztjában Schneider Kinga.

Kérdőjelek az elmúlt 6 évből

„20 percet beszélgettünk, mindannyian elmondtuk emberi módon az üggyel kapcsolatos gondolatainkat, érzéseinket. A beszélgetés végére azt gondolom, hogy ő megértette az elmúlt 6 év kérdőjeleit. Én pedig szeretném hinni, hogy megismertem valakit, akinek elhihetem és elfogadhatom a bocsánatkérését, mert valóban komolyan gondolja”

Megérkezett a pénz

‘Már meg is érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány számlájára az eddig elmaradt kártalanítás összege, sőt megtoldva még segítséggel. És a beszélgetésünk hamarosan folytatódik, további közös együttműködés lehetőségével”

Pozitív fordulat

„Szeretnék hinni a fentiekben Köszönöm, hogy az elmúlt napokban velem voltatok. Nektek is köszönhetően vett ez az ügy pozitív fordulatot” – zárta gondolatait a szóvivő, aki után most Manuel is megszólalt.

Övé a felelősség

„A felelősség az enyém. A Covid alatt elkezdődött egy közös ötletelés a Noé Állatotthonnal, hogy milyen módon tudom rendezni velük az ügyeimet, illetve hogyan tudom segíteni a munkáikat. Az ötlet az volt, hogy csináljunk közösen nyílt napot, közönségtalálkozót vagy hasonlót, de sajnos a vírusidőszak alatti szabályozások, az ilyen találkozókat ellehetetlenítették.”

Nem mentség

„A Covid után beindult az élet, rengeteg munkám lett, de ez persze nem mentség. Azóta felvettem a kapcsolatot az állatotthonnal és rendeztem a tartozást. Természetesen megígérem, hogy a jövőben erről mindenkit folyamatosan tájékoztatok, hogy ne állhasson elő soha többé ilyen helyzet. Minden érintettől bocsánatot kérek” – nyilatkozta az nlc.hu-nak Manuel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Fordulat: „Már meg is érkezett” – Manuel kifizette a 20 ezer forintot, amit még 6 éve fújt meg egy állatmenhely adományperselyéből

Kiemelt kép: Manuel – Forrás: RTL Klub