Három eber is megütött az Örs vezér téen egy 35 férfi másfél héttel ezelőtt. Elkapták és a bíróság már ítéeletet is hozott, másfél évig lesz börtönben.

Hajnali kötekedő

A vád szerint a bűnöző május hó 29-én, hajnalban, az Örs vezér tér metró kijáratánál szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit ököllel megütött. Az áldozat orra szilánkosra tört.

Újabb áldozat

A férfi tovább ment, majd egy dohánybolt előtt meglátott egy újabb áldozatot, aki a lépcsőn ülve várakozott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Provokálta

A brutális férfi elsétált mellette, majd a kezében lévő kávéval leöntötte, és a papír poharat is hozzávágta.

Ismét ütött

Ezután szóváltás alakult ki közöttük, amelynek során a vádlott tenyérrel arcon ütötte a férfit. Mindezt látta egy harmadik férfi is, ő is szólt, hogy nem kellene verekdni, erre szintén kapott egy hatalmas pofont amitől földre esett.

Elismerte

 A rendőrségen, miután elfogták azt mondta, hogy felbosszantották. Egyben elismerte tettét.

Izompacsirta

A videón az látszik egyébként, hogy egy kigyúrt, hatalmas férfiről van szó, aki izompólóban feszített és vélhetően hajléktalanokat, de legalábbis gyenge fizikumú, nehézsorsú embereket támadott meg.

Videó a támadásról

Hamar megkapta a magáét

A videós bizonyítékokat is felhasználva az ügyészség a 35 éves férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé, ahol másfél év börtönre ítélték. Az ítélet nem jogerős.

Zűrös hely az Örs vezér tér

Mint arról a BudaPestkörnyéke.hu korábban többször beszámolt ellepték az Örs vezér teret a drogfüggők, akik gyakran agresszíven kéregetnek és verekednek egymással.

Címlapképünk illusztrácó, egy korábbi rendőrségi akción készült.