Németh Kristófnak orvoshoz kellett fordulnia, miután egy durvább jelenet forgatása közben megsérült. A színész elmondta, hogy csak egy jelenet erejéig tartott a verekedés, a sérülése után pedig kisebb beavatkozásra volt szüksége.

Megsérült Németh Kristóf

A népszerű színész a közösségi oldalán vallotta be, hogy a napokban egy orvosi beavatkozáson esett át. Németh Kristófot a füle mögött kellett operálni, és kitisztítani egy sérülés utáni gyulladást – írja a Ripost.

Megsérült verekedés közben

„A helyzet az, hogy verekedés közben szereztem egy kisebb sérülést, ami végül begyulladt, ezért fordultam Dr Ferreira Gábor sebész barátomhoz, aki azonnal el is végzett egy gyors beavatkozást” – mesélte a lapnak a színész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Forgattak

Németh Kristóf azt is elárulta, hogy szó sincs arról, hogy tényleg verekedett volna, csak egy jelenet erejéig kellett bunyóznia. A forgatáson pedig mindent beleadott a színész, hogy hiteles legyen az egész, ezért is sérült le.

Elment orvoshoz

“Ekkor történt valami a fülem mögött lévő zsírcsomóval, ami végül begyulladt. Hogy ne legyen belőle nagyobb baj, elmentem orvoshoz ő pedig felvágta és kitisztította” – mondta Németh Kristóf.

Édesanyjának az életét mentette meg

A színész azt is elárulta a bejegyzésében, hogy néhány éve ugyanez az orvos az édesanyja életét mentette meg. Németh szerint az ő problémája csak egy apró csip-csup ügy volt, de még így is hálásan megköszönte a doktornak a segítséget.

Íme Németh Kristóf teljes bejegyzése

Rendőrautó vitt egy vajúdó asszonyt a kistarcsai kórházba

Mint korábban megírtuk, egy vajúdó asszonynak segítettek eljutni a kórházba a budapesti rendőrök, akik az édesanyát a szolgálati autóba ültették és úgy vitték a kistarcsai kórházba.

Sietni kellett

“Éppen az utcán álltam, amikor hirtelen megállt mellettem egy autó, benne egy fiatal párral. Láttam rajta, hogy meglehetősen stresszes, ezért azonnal sejtettem, hogy segítséget szeretne kérni. Azt mondta, hogy a felesége bármelyik pillanatban megszülhet, ezért a lehető leggyorsabban be kell jutniuk a kistarcsai kórházba” – mesélte korábban az egyik hős rendőr.

Megköszönték a segítséget

A szülést követően a házaspár  levélben köszönte meg a körzeti megbízottként is tevékenykedő rendőr helytállását: “Sohasem feledjük, amit értünk tett. Kívánunk önnek minden szépet és jót az életben, és teljesüljön mindaz, amire vágyik!” – írta a pár a rendőrnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Németh Kristóf – Forrás: atv.hu