Nem volt könnyű élete Klapka Dennisnek. 11 évvel ezelőtt, karácsonykor veszítette le édesanyját, Mary Zsuzsit. 2017-ben pedig édesapja, Klapka György halt meg. Depresszió, alkoholproblémák és drogfüggős jellemezte életét. A szerelemben sem volt szerencséje. Az utóbbi időben pedig súlyos betegsége hatalmasodott el rajta.

Meghalt Klapka Dennis

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, meghalt Klapka Dennis. Mary Zsuzsi és Klapka György fia 34 éves volt. A fiatalember halálát Klapka György özvegye jelentette be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Epilepsziás rohamot kapott

Klapka Marika azt mondta, hogy Dennis az utóbbi időben súlyos epilepsziában szenvedett. Péntek éjszaka egyik barátjánál volt, ott kapott rohamot. Hiába hívtak segítséget, a mentők nem tudták megmenteni az életét.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Magányosan élt

Szülei halála óta teljesen magányosan élt. Ez volt az utolsó bejegyzése a közösségi oldalán:  „Fejjel fel! Az legyen a fő szempont, hogy miért küzdünk, és akkor a küzdelem eredménye majd megadja azt, hogy boldogságban és biztonságban lehetünk! Kitartást mindenkinek” – írta néhány nappal ezelőtt.

Testvéreivel sem tartotta a kapcsolatot

Az örökség körüli viták miatt végérvényesen megromlott a kapcsolata testvéreivel, akikkel az utóbbi években már egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot. Nem titkolta, hogy szeretett volna családot alapítani és lélekben készült az apaságra, de szerelmi élete rendre kudarcba fulladt. 

Végrendeletet írt

Végül két évvel ezelőtt, amikor a rohamai egyre gyakrabban és egyre erősebben törtek rá, végrendeletet írt, amelyben minden ingó és ingatlan vagyonát a macskáira hagyta, vagyis arra az alapítványra, amelyet éppen kedvencei miatt hívott életre. Legalábbis akkoriban ezt nyilatkozta. 

11 éve halt meg Mary Zsuzsi

Marika és Dennis között szorossá vált a kapcsolat, a fiatal fiú 2011 karácsonyán veszítette el édesanyját, Mary Zsuzsit, azóta pedig saját anyjaként szerette apja feleségét. Az énekesnő halála után Dennis padlóra került.

Drog és depresszió

Depresszióba zuhant és hosszú éveken keresztül küzdött. Pszichiátrián kezelték, és a drogfüggőség is magával rántotta, még túladagolása is volt, melyről később ő maga mesélt a Mokka adásában. Csak az apja maradt neki, de sajnos akkori barátnője elmondása szerint a fiú sosem tudta megkapni az üzletembertől azt a szeretet, amire szüksége lett volna.

Anyjaként szerette

Klapka Marika Dennis halálával kapcsolatban megtörten mesélte el  a Ripostnak, hogy viszonylag sokat beszélt a fiúval. Egy ideje már nagyon aggódott érte, mert az apja halála óta erősödő epilepsziás rohamai egyre sűrűbben törtek rá.

Megérezte a bajt

Az özvegy elmondta, péntek éjjel megérezte, hogy valami nagy baj történt. „Tegnap beszéltünk telefonon és bár nem panaszkodott, mégis nyugtalanság öntött el, amikor bontottuk a vonalat. Egész éjszaka nem tudtam aludni, csak ő járt a fejemben. Végül, amikor reggel megcsörrent a telefon, tudtam, hogy nagy a baj…” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Sztriptíztáncosok nevelték Mary Zsuzsi és Dobos Attila gyermekét

Kiemelt kép: Klapka Dennis – Forrás: BPK montázs