A Lidl nem sokkal ezelőtt jelentette be, hogy hétfőtől változik a boltjaik nyitvatartása. Ez a vásárlókra nézve azt jelenti, hogy vasárnaponként az eddigi 17 óra helyett 18 óráig lehet menni hozzájuk vásárolni.

Hosszabb ideig várják a vásárlókat

Jól járnak a Lidl vásárlói, ugyanis a német diszkontlánc bejelentette, hogy 2020.09.27-től megváltozik a Lidl üzleteinek nyitvatartása: vasárnaponként hosszabb ideig, 17:00 óra helyett 18:00 óráig tartanak nyitva magyarországi áruházak. A Lidl boltok a többi napokon a megszokottak szerint lesznek nyitva.

Ez a sztori is érdekelhet: Valami történt a Lidl-nél, szétrobbant fákat láttak a parkolóban

Új boltot nyitott a Lidl a 4. kerületben

Közben friss hír, hogy az áruházlánc a 4. kerületben a Görgey úton megnyitott egy új boltot, ezzel 185-re bővült az üzleteik száma.

Modern áruház épült

Az áruházról elmondható, hogy kialakítása a legmodernebb dizájn szerint, korszerű gépészettel, környezetbarát megoldásokkal történt törekedve a legmagasabb vásárlói élmény megteremtésére – írja a Lidl a közleményében.

Környezetbarát kozmetikai termékek

A Lidl arról is ír, hogy célként tűzték ki, hogy 2021 végéig saját márkás kozmetikai termékkínálatuk nagy része az összetételnek köszönhetően mikroműanyag-mentes lesz.

Milliárdokért építkezik a Lidl Ecseren

A nyár közepén írtunk arról, hogy új logisztikai központot épít Ecseren a Lidl. Az élelmiszerlánc 35 milliárd forintos beruházásához a kormány 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő beruházás-ösztönzési támogatást nyújt – jelentette be akkor Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Óriási raktárbázis készül

Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke elmondta, hogy negyedik magyarországi logisztikai központját építi meg a társaság Ecseren, a már működő három raktárbázisnál jóval nagyobb, 62 ezer négyzetméteres létesítmény a tervek szerint 2021 novemberére készül el.

Mit kell tudni a Lidlről?

A Lidl egy német üzletlánc, melyet 1900-ban alapítottak, ott 5 ezer boltjuk van. Magyarországon 2004-ben jelentek meg, 28 európai országban összesen 10800 üzletük van.

Ezt is érdekes sztori: Pánik a Lidlben: Negyven vásárló rekedt bent a boltban, egyre forróbb lett a helyzet

Kiemelt kép: Lidl üzlet Solymáron – Fotó: BPK