Zámbó Jimmy elsőszülött fia nem titkolta sosem, hogy korábban eléggé balhés volt. Mára azonban lenyugodott, ám a jelek szerint az akkor történtek mély nyomot hagytak benne: többször ad interjút azokról az időkről, amikor rendszeresen bevitték őt a rendőrök.

Felfoghatatlan összeg került a kezébe

„Nagyon nehezen dolgoztam fel, úgy éreztem, hogy egyedül vagyok, óriási depresszióba voltam. Az italhoz és a kábítószerhez nyúltam, hogy ne gondoljak apura. Egyszer egy hatalmas összeg került a kezembe, amivel nem tudtam, hogy mit kezdjek. Ez körülbelül 10 év alatt 150 millió körül lehetett… ”‒ mesélte Zámbó Krisztián a Frizbi TV YouTube-csatornáján Hajdú Péternek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Többször meggyűlt a baja a törvénnyel

Az énekes arról is beszámolt, hogy voltak mélypontok az életében és tizenévesen olyanok társaságába keveredett, akik bajba sodorták őt. Emiatt többször élvezte a rendőrség vendégszeretetét. A konkrét balhékról is részletesen mesélt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Robbantások és piti tolvajlás

„Elég komoly brigádokba keveredtem az akkori alvilágban. A maffiától kezdve a robbantásokon át, minden volt… Lopkodtunk, meg betörtem egy lakásba, ilyesmi. Nem hoztam el komoly dolgokat. Inkább erkélyekre másztam be és bicikliket és Air Max cipőket vittem el” – fogalmazott.

Egy általános iskolába is behatolt egyszer

Mint mondta, bevitték a rendőrök, „vagyis ki-be járkáltam.” Állítása szerint ezek nem voltak igazi kihallgatások, mivel „bevittek, rácsaptak a kezemre a rendőrök, aztán hazaküldtek”. Úgy véli, édesapja sikerei után elszaladt vele a ló. Hozzátette, hogy egyszer még egy általános iskolába is betört.

Apja állítólag semmiről sem tudott

Viselt dolgai miatt Edit asszonyhoz és édesapjához, Zámbó Jimmyhez kellett költöznie. Hangsúlyozta, édesapja nem tudott semmiről sem, a rendőrök mindig édesanyját értesítették, aki rendre elfenekelte őt – mondta az interjúban Krisztián a Blikk szemléje szerint.

Csoda, hogy túlélte

Az énekes nem először számolt be a nyilvánosság előtt arról, hogy korábban milyen körökben mozgott. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy régebbi barátai azt mondják, csoda, hogy egyáltalán túlélte, ugyanis annyi veszélyes szituációba keveredett már.

Drog és alkohol

Krisztiánnak nem volt könnyű a gyerekkori nélkülözés után tinédzserként feldolgoznia azt, hogy szinte bármit megkaphat, amit kér az apukájától. „Csibész, gengszter gyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt.”

Farkastörvények uralta környezet

„Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett” – idézte fel Krisztián januárban, ugyancsak a Blikknek.

Vastelepre küldte dolgozni

Egy vastelepre küldte dolgozni Krisztiánt, aki télen, a fagyban és a hóban három hónapon át pakolta a nehéz lomokat. A munkahelyén azonban nem mondta el, kinek a fia, mert nem akarta, hogy kivételezzenek vele. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Itt pedig megtekinthetitek a teljes beszélgetést

(Kiemelt képünk forrása a Frizbi TV Youtube-oldala.)