Nem lesz olyan meghitt az ünnep Várkonyi Andrásék családjában, mint korábban. A színész egy interjúban szomorúan beszélt arról, hogy az eddig megszokott, pilisvörösvári házuk helyett egy panellakásban töltik majd a karácsonyt és az újesztendő első heteit a magas rezsiárak miatt.

Gondban a sztárok is

A sztárvilágot is érinti az energiaárak megemelkedése. Sokaknak kell elgondolkozni a megélhetés kapcsán a kialakult válsághelyzet miatt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Otthagyták Pilisvörösvárt

Így van ezzel a Barátok közt sztárja, Várkonyi András is, aki már hosszú évtizedek óta a pilisvörösvári házukban ünnepelte a családjával a karácsonyt, azonban idén komoly döntést kellett hozniuk, így eljöttek onnan és 8 fokosan hagyták az ingatlant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Iszonyatos pluszköltség lenne”

„Most ez valami iszonyatos pluszköltség lenne, és ezt nem vállaltuk, nem vállalhatjuk föl” – jegyezte meg a színész az RTL Reggeliben.

Sokba kerül a gáz

Az ország Vili bácsija hozzátette: olyan sokba kerül a gáz, hogy már hétszeresét kellett volna fizetniük a rezsinek, így ezt nem tudták bevállalni.

Márciusig panelban

Úgy tervezik, hogy márciusban térnek vissza vidékre, addig pedig egy belvárosi panellakásban fognak élni. Azt is megemlítette, hogy idén szerényebb körülmények között, szűkebb családi körben ünnepelnek.

Családi tragédia

A BudaPestkörnyke.hu néhány hete írt arról, hogy a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András négy éve veszítette el felnőtt lányát. A 72 éves színész először szólalt meg a tragédia óta, és úgy gondolja, talán tud segíteni a sorstársainak.

„Nem hittük el”

„Egybefolytak a napok, az órák, az éjszakák és a nappalok, és egyszer valóban elment szegény. Nem hittük el, hogy létezik ilyen. Az ember védekező képessége ebből indul ki, hogy velem ez nem történhet meg” – kezdte megtörten a visszaemlékezést a színész a Tények Plusznak

39 évesen hunyt el a lánya

Várkonyi András négy évvel ezelőtt veszítette el 39 éves lányát, Andreát. Nem tud róla múlt időben beszélni, emléke minden nap vele van.

Nagyon színes egyéniség volt

„Nagyon színes egyéniség volt, nagyon szerették a kollégák is. Többen mondják, hogy a betegségébe közrejátszott az ő belső frusztrációja, hogy nem játszhatott főszerepeket, hogy nem vették fel a főiskolára. Ő nem tartotta magát sikeresnek. Kívülről ő sikeresebbnek látszott, mint amilyennek ő érezte magát. És elképzelhető, hogy szomatikusan ez érintette őt” – mondta édesapja.

 A munkába temetkezett

A 72 éves színész munkával próbálta átvészelni az embert próbáló, sokszor őrjítő nehézséget. Egyetlen nap szabadságot se vett ki, hogy ne őrüljön bele a gyászba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Várkonyi András. Fotó: archív