Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata már hónapok óta borzolja a közhangulatot, ráadásul, amióta kipattant a kapcsolatuk ténye, mindenki azt találgatja, mikor lesz a világraszóló lakodalom. A menyegző kapcsán számos pletykát lehetett hallani, tihanyi nyári esküvőről is szóltak a hírek, ám nagyon úgy néz ki, hogy a miniszterelnök jó cimborája és a műsorvezetőnő most kötik össze ténylegesen az életüket. Az is lehet, hogy a ceremónia már el is kezdődött…

Lánybúcsú is volt

Várkonyi Andrea lánybúcsús képei adhattak okot a következtetésre, hogy az esküvő már tényleg a küszöbön van, és mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta a múlt héten már a meghívók is kiküldésre kerültek, ami szerint a lagzi ma, azaz szeptember 24-én kerül lebonyolításra, információk szerint 130 vendég társaságában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tihany helyett

Az előzetes hírek egyébként tihanyi esküvőről szóltak, ám több hírportál is azt írta, a helyszín még változhat, s nagyon úgy tűnik, hogy ez meg is történt, mert minden jel arra utal, hogy a milliárdos és a műsorvezetőnő Alcsúti arborétumban mondja ki a boldogító igent.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Ez lehet a helyszín:

Alcsúti Arborétum /Fotó: Google Maps

Klasszikus zene

A részletekről a Blikk számolt be nemrégiben, lap több fotót is közölt a helyszínről, amint luxuskocsik gurulnak be, továbbá azt írják: Klasszikus zene hallatszódott ki délelőtt fél tizenegy körül az arborétum belsejéből, talán hangpróba volt. Biztonsági őrök folyamatosan járőröznek az arborétum bejárata körül.

Alcsúti Arborétum kápolna /Fotó: Google Maps

Zártkörű rendezvény

A helyszínen a 168óra stábja is megjelent, akik azt írják, az Alcsúti Arborétum honlapjára már felkerült a kiírás, miszerint a park technikai okok/forgatás miatt szeptember 13-26. között zárva tart.

Alcsúti Arborétum /Fotó: Google Maps

Biztonsági őrök hada

A portál azt írja a területet kordonokkal kerítették körbe, pluszban pedig fekete textillel takartál le azokat. A helyszínt biztonsági őrök hada veszi körül, akik furcsa mód ellentétes tájékoztatást adtak a lap munkatársainak.

Sajtósok a helyszínen:

Fotó: BPK

Ez is érdekelhet:

Biztonsági őrök az arborétomhoz vezető úton

Fotó: BPK

Ellentétes információk

Egyikük szerint rendezvény lesz az arborétumban, másikuk pedig azt állította, filmforgatás zajlik a helyszínen. További árulkodó jel, hogy a területet az az Eurovéd Security Zrt. biztosítja, amely rendszeresen együttműködik Mészáros Lőrinc cégeivel, érdekeltségeivel.

Ebben a festői környezetben mondhatják ki az igen

Esküvői dekoráció

Továbbá azt írják, hogy a helyszínen forgatásra utaló jeleket határozottan nem lehet felfedezni, ellenben rengeteg esküvőre emlékeztető dekoráció érkezett, mint például hófehér virágok, sátrak, székek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az arborétum

Fotó: BPK

Mészáros Lőrinc 338 milliárdos dél-pesti vasútfejlesztése drágább a TGV-nél, a svéd–dán tengeri alagútnál és a bécsi főpályaudvarnál

Mészáros Lőrinc cége, a V-Híd kilométerenként 62 milliárd forintért fejlesztheti a Kelenföld és Ferencvárosi közötti vasúti szakaszt. Hét kilométer 338 milliárd forintért, ez drágább, mint amennyibe a francia TGV vagy a Svédországot Dániával összekötő, tenger alatti alagút kerül, és itt Dél-Pestről van szó, írja a Telex.

Orbán Viktor felcsúti háza, a miniszterelnök is valószínűleg a meghívottak között

Fotó: BPK

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – Forrás BPK montázs