A forró nyarak egyre nagyobb kihívások elé állítanak bennünket. Nincs ez másképp az öltözködést illetően sem. Ha elegánsan, szoknyában, harisnyában vagy épp lazán, miniszoknyában szeretnénk járni, akkor a meleg miatt könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk.

A forróság és a verejtékezés miatt kitágulnak az erek, melynek következtében a comb térfogata is megnő. Az összedörzsölődő bőrfelületek kipirosodnak, viszketnek, idővel kisebesedhetnek. Mi a megoldás?

Komfortos és egyben stílusos megoldások

Bár számtalan házi praktika létezik a kidörzsölt felületek utólagos orvoslására (hintőpor, dezodor, kenőcsök), egyik sem kecsegtet igazán kielégítő végeredménnyel.

Épp ezért érdemes kipróbálni az egy munkanapos kiszállítással dolgozó OKÉ fehérnemű specialista combvédő termékeit, melyek a megelőzésre fektetik a hangsúlyt. Használatukkal könnyedén és elegánsan lendülhetünk át a kellemetlenségeken. Ismerjük meg a működését!

A combszalag, vagyis combvédő

Lélegző anyagból (csipkéből és mikroszálas összetevőkből) készül. Külsőre a combfixre és a harisnyára hasonlít. Működési elve pofonegyszerű: fizikailag akadályozza meg, hogy bármilyen alkat esetén is a combok egymáshoz dörzsölődjenek.

Sokan úgy gondolják, hogy a comb kidörzsölődése egyenes arányban áll a túlsúllyal. Ez nem igy van. Tökéletes alakú, kifejezetten vékony nők is szenvedhetnek a problémától.

Használatuk “láthatatlan” – két vékony szilikoncsík akadályozza meg elmozdulásukat. Minimális területen érintkeznek a bőrfelülettel, emiatt nem szorítják le a combot, kényelmesek, praktikusak.

Ha biztonságból magunkkal szeretnénk hordani még egy párat, megtehetjük, mert a legkisebb női táskában is elférnek.

Minden alkalomra mást

  • A káprázatos csipkéből készült, elegáns darabokat különleges alkalmakra is felvehetjük, és nem jelent problémát, ha a szoknya alól elővillan a combunk.
  • A selymes szaténból készült combvédők megjelenésükben egyszerűbbek, de tartósabbak csipkéből készült társaikhoz képest.
  • Ha a mozgás, a sport a mindened, akkor a lyukacsos, szellős combvédő pánt az ideális társ. Viseletüket nem, csak a jótékony hatásukat érzed. Szilikonpántok akadályozzák az elcsúszásukat, és különleges technológia segít abban, hogy bőröd szabadon lélegezzen.
  • A combvédő shortok egyben alakformálóként is funkcionálnak. Leszorítják a nem kívánatos pocakot és nem képeznek átsejlő bugyivonalat. Bármilyen sportot űzhetsz, ha ezt hordod, és akkor sem kell izgulnod, ha a szoknyádba belekap a szél.

Nem kell félni, nem fog elmozdulni

Általánosságban a combvédők használatánál az a legfontosabb, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő méretet. Minden a combok körméretének pontos lemérésén múlik. Ha jól méretezett combvédőt használunk, garantáltan nem fogjuk elhagyni a kiegészítőt.

Emellett alapvető, hogy profi gyártó, minőségi termékét vásároljuk, és ne felejtsük el azt sem, hogy a különféle gyártók eltérő méretezéssel dolgoznak. Ha minden tanácsot megfogadtál, akkor fogadok, hogy eldobod a hintőport!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: oke.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.