Napokig úgy lopkodta a telefonokat a villamoson a férfi, hogy azokat egy alkalmas pillanatban kikapta a tulajdonosuk kezéből, majd gyorsan eliszkolt. A cikkünk alján látható videón jól látszik, hogy néhányan utána futottak, de többen annyira meglepődtek, hogy meg sem tudtak mozdulni.

Elkapták

Végre elfogták a kőbányai nyomozók azt a férfit, aki három egymást követő napon is telefonokat lopott az 1-es villamoson és a villamosmegállóban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az 1-es villamoson dolgozott

B. László minden esetben az 1-es villamos vonalán szemelte ki az áldozatait. Először március 26-án egy 16 éves lány kezéből kapta ki a telefonját.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Három telefont lopott

Mire a tinédzser észrevette mi történt vele, a tolvaj leugrott a járatról és elmenekült. B. László ezzel a módszerrel még háromszor szerzett telefont magának.

29 éves elkövető

A kőbányai nyomozók a személyleírások és kamerafelvételek alapján pár napon belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves férfit, majd végigjárták a Népligetet és az 1-es villamos vonalát.

Őrizetbe vették

A rendőrök B. Lászlót április 9-én a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződésénél megtalálták és elfogták. A kőbányai nyomozók őrizetbe vették a lopásokkal gyanúsított férfit és kezdeményezték a letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kitépte a nyakláncot a nyakából

Nem ez volt az első eset, hogy valaki ilyen pofátlan módszerrel lopjon. Tavaly nyáron írtuk meg, hogy elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki Ferencvárosban súlyos sérüléseket okozott egy idős asszonynak, amikor kitépte az arany nyakláncát a nyakából.

Táskalopás a bevásárlókocsiból

Korábban pedig arról az esetről számoltunk be, amikor egy fehér sapkás lány cápaként körözött a boltban az áldozata kosara körül, amíg az a zöldségeket válogatta. Szerencsétlen asszony nagyon meglepődhetett a pénztárnál, amikor nem találta a táskáját, mert a tolvaj egy óvatlan pillanatban kikapta azt a bevásárlókocsiból. Nézd meg az esetet videón, kattints ide!

Lecibálta a villamosról a tolvaj az áldozatát

Olyan is előfordult, hogy egy srác a villamoson a Margit híd budai hídfőjénél megpróbálta kitépni egy idős férfi kezéből a táskát. Az öregúr nem engedte el a táskát, így a férfi lerántotta a lépcsőn. Az idős férfi az esés következtében elvesztette az eszméletét és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Erről is készült videófelvételt, ide kattintva nézheted meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit pedig ide kattintva éred el.

Itt a videó az 1-es villamoson dolgozó tolvajról

Kiemelt kép: részlet a videóból