Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt 11 év együttlét és két gyermek után összeházasodott Majka és Dundika. A rapper és párja augusztus végén mondták ki a boldogító igent, a páros pedig egy híres vidéki borászat 100 hektáros, a kíváncsi szemek elől elzárt birtokán kelt egybe. A lagzi részleteiről már korábban is írtunk, ám most újabb titkok láttak napvilágot a páros esküvőjéről.

Luxusautók sora

Mint megírtuk egymás után érkeztek a luxusautók a szekszárdi borbirtokra. A sajtófotókat elnézve egyes celebek megpróbáltak felvágni, többet mutatni, mint amijük van. Kölcsönautókkal érkezhettek, hogy gazdagabbnak tűnjenek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

70 millás Merci

Majka és Dundika egy 70 milliós hófehér Mercedes GLS terepjáróval érkezett a helyszínre. Majka vezetett, az autón jól látható helyen virít a márkakereskedő cég neve, így nem lepődnénk meg, ha ez a verda is csak a puccparádé része lett volna

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Hosszan tartó jó kapcsolat

Majkáék most a HOT! magazinnak beszéltek az esküvő eddig nem hallott részleteiről, a cikk pedig azzal indít, hogy az ózdi rapper elárulja, szerinte mit a hosszan tartó, jó kapcsolat titka: „Ez a kapcsolat megmaradt olyannak, mint a legelején, és erre nagyon büszke vagyok. Két fontos alappillére van egy jó szövetségnek: a kommunikáció és a szex. Hál’ Istennek nálunk mind a kettő a magi napig jól működik” – mondta kendőzetlen őszinteséggel az ózdi rapper, aki hozzátette: már az elején úgy szerették meg egymást, amilyenek valójában, s Hajni sem akarta őt megszelídíteni.

A szenvedély

A friss feleség arról beszélt a lapnak, hogy nem a papír számít, számukra pedig eddig sem volt kérdés, hogy összetartoznak-e. Mint mondja: „Egy jó kapcsolatot is magasabb szintre emel az, ha egymás szemébe nézve kimondjuk az igent!” Továbbá arról is beszélt, hogy köztük az életük minden szakaszában megvolt a szenvedély, ezt a boldogságot és szerelmet pedig már senki nem veheti el tőlük.

Kapcsolódó:

Háromnapos dinom-dánom

A lakodalom kapcsán elmondták, hogy a háromnapos banzáj a szekszárdi Bodri pincészetben tartották, a 160 fős vendégsereg társaságában. Az esküvőn – mint ahogyan arról a BPK is hírt adott – olyan celebek tették tiszteletüket, mint Ördög Nóra és Nánási Pál, Till Attila és felesége, Király Viktorék, Hajós András és persze Pápai Joci, illetve Curtis. A vendégek jelentős része már a mulatság előtti pénteken megérezett, az egész bulit egy quadozással és borvacsorával indítottak.

Majka túlizgulta

„Nagyon szép volt Hajni a menyasszonyi ruhájában, amikor átöltözött, akkor pedig vadítóan szexi” – mondta a rapper a magazinnak, aki azt is bevallotta: annyira izgult, hogy a szertartást követően ki kellett mennie hányni.

A fiúk vitték a gyűrűket

A gyűrűket a pár két fia, Olivér és Marián vitték, akik nagyon örültek, hogy kivehették a részüket a feladatokból. Hajni pedig arról is beszélt, hogy az igent annyira hangosan mondták ki, hogy messziről is hallani lehetett.

Óriási buli volt

A lagzi óriási buli volt, talán már túl is rázták a rongyot: a dekoráció a menyasszony kedvenc virágaival, hortenziával készült, a tánctérre egy nagy led-színpadot építettek, amelynek nagy sikere volt. A közös daluk Carameltől a Te vagy az a lány volt, amivel a friss házasok megnyitották a bulit, de Pápai Joci is énekelt a lagziban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció, Majka és Dundika – BPK-montázs