Párja társaságában tölti a házi őrizetet a börtönből szabadult Herczeg Zoltán, akinek az ügye még nem zárult ugyan le, ám a divatguru már a jövőt tervezgeti, ugyanis szeretné újraépíteni a féléves elzárás miatt megfeneklett karrierjét.

Házi őrizetben van

A drogkereskedelemmel gyanúsított divatguru először posztolt a közösségi oldalán azóta, hogy elhagyta a börtönt: boldogan mosolyog a kamerába párja, Mariann oldalán. Herczeg Zoltán immár házi őrizetben várja, hogy folytatódjon a büntetőügye. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokat tanult

A divatguru ugyan titokban szeretett volna fél év után hazatérni, ám a Blikk kiszúrta, amint rendőri kísérettel, bilinccsel a csuklóján megérkezik belvárosi otthonába. Herczeg Zoltán azóta – valószínűleg az ügyvédei tanácsára – nem nyilatkozik, a párja szintén elzárkózik a nyilvánosság elől. Ám Zoltán a közösségi oldalán két hét után jelentkezett, ahol nem csak a párjával közös, boldog fotókat osztotta meg, de arra is kitért, hogy sokat tanult az elmúlt időszakból – írja a Blikk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Köszönetet mond

„A szabadság új értelmet nyert az elmúlt fél évem alatt. Szívből köszönöm a családomnak, a barátaimnak, támogatóimnak, vásárlóimnak a kiállást, kitartást, bizalmat, törődést, szeretetet. És azoknak is köszönöm, akik támadtak, bántottak, elfordultak. Mindkettőből sokat tanultam” – írta a divattervező.

Újraindítja karrierjét

A Blikk egy közeli baráttól azt is megtudta, hogy Herczeg – mindamellett, hogy küzd az igazáért – minden erejével arra koncentrál, hogy újraépítse a karrierjét. „A börtönben töltött időszak nagy pénzkiesést jelentett a számára, ezért szeretné újra beindítani a karrierjét. Tart attól, hogy a nevét sosem tudja tisztára mosni, ami nem csak a szakmában, de magánemberként is megérintené” – mondta a barát, aki azt is hozzátette: a jövőben több változást is tervez Herczeg.

Heti egyszer mehet ki

Megfogadta, hogy amennyire csak lehet, a jövőben igyekszik majd tartózkodni mindenféle politika kirohanástól, mert attól tart, ezek csak rontottak az ügyén és a megítélésén. Herczeg Zoltán egyébként az otthonából dolgozik, de mint korábban az ügyvédje elárulta, heti egy alkalommal elhagyhatja a lakását, ilyenkor pedig minden olyan ügyét elintézheti, amit otthonról nem tud.

Bűnügyi felügyelet

A nyomozati bíró az ügyészségi indítvány helybenhagyásával döntött ügyfelem nyomkövetős bűnügyi felügyelete mellett. Ez azt jelenti, hogy heti egyszer hagyhatja el – előre egyeztetett időpontban – az otthonát, hogy biztosítsa a mindennapi életéhez szükséges feltételeket – fogalmazott korábban dr. Arató György.

Itt a poszt:

Elismerte a drogfogyasztást

Ahogy írtunk róla, Herczeg Zoltánt október 21-én tartoztatták le kábítószer-kereskedelemmel gyanújával. Herczeg a karácsonyt is a rácsok mögött töltötte, és úgy tűnik a húsvétot sem ünnepelhette otthon. A pünkösdöt viszont talán már szabadlábon ünnepelheti. A divattervező egyébként elismerte a drogfogyasztást, de tagadja, hogy kereskedett volna kábítószerrel.

Csalódott a divattervező

„Rettenetesen csalódott, és nagyon rosszul érzi magát odabent” – árulta el a Blikknek Herczeg Zoltán egyik jó barátja, aki szerint a divatguru újra és újra végigpörgeti magában az elmúlt hetek eseményeit, és egyre több fájdalmas következtetésre jut.

Rávette a vásárlásra

Utólag lett gyanús neki is, hogy ez az illető erősen győzködte, hogy vásároljon tőle, mert később már nagyon drága lesz az anyag. Egy ideje mindenáron próbálta rávenni őt a vásárlásra, és Herczeg most úgy gondolja, hónapok óta figyelhették őket, és arra várhattak, mikor bólint rá a vásárlásra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Herczeg Zoltán