A Volánbusz nem mindennapi, de annál ismerősebb stílushoz nyúlt, hogy elbúcsúztass 2022-t. A Szomszédok zenéjén és a Volán munkásain túl még Janka néni is megjelenik videójukban.

Örök kedvenc

A Szomszédok lassan olyan hungarikum lesz, mint az Unicum, a pálinka, a Tokaji, vagy éppen a gulyásleves. A különbség csak annyi, hogy amíg az imént felsoroltakat bármely külföldi is megízlelheti, a Szomszédok csak a miénk marad örökre.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ikonikus mondat

Hogyan is lehetne lefordítani például a legikonikusabb mondatot: “Beszálltam az internetbe”… Ezt az örök belsős poént használta ki a Volán, hogy méltóképpen búcsúztathassák el 2022-t.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Janka néni is szerepet kapott

A Szomszédok stílusát olyannyira sikerült visszaadnia a dolgozóknak, hogy egy avatatlan szem számára talán még a sorozatba is beillene, főleg, hogy Janka néni és az ő kis problémája az alkohollal is helyet kapott a videóban – vette észre a Blikk.

Évbúcsúztató a Volánnal

Forrás: Volánbusz

Még mindig aktív

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a Kossuth és Jászai-díjas színésznő, Pásztor Erzsi nyugdíjasként is színpadra áll és sokat utazik.  A felejthetetlen teleregény, a Szomszédok Janka nénije korát meghazudtoló módon éli mindennapjait. A téli időszakban ugyanakkor kicsit muszáj visszább vennie, a hideg elől behúzódik inkább lakása melegébe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Nagyon szeretek élni!”

„86 éves vagyok már, kevesebb van előre, mint hátra, ez már így van. De ettől függetlenül nagyon szeretek élni, és vidáman telnek a napjaim! – mondta a mindig mosolygós színésznő, és hozzátette, hogy nagyon várta a karácsonyt, hiszen amióta lánya, Henriette hazaköltözött Olaszországból, meghitt együttlétben töltik az ünnepeket.

Unokáival együtt ünnepelt

„Most már második éve, hogy itthon vannak, hála Istennek! Ilyenkor elmegyek hozzájuk vidékre, és unokáimmal együtt ünnepeljük a szentestét. Két, gyönyörű felnőtt unokám van: Gjulia és Aaron – mesélte a színművész a Bors interjújában.

Magyar-olasz keveredés

A művésznő családjában a karácsonyeste egy olasz-magyar keveredés, ami nagyon vidám. Óriási a család, és ahogy igazi olasz csemegékből, úgy magyar finomságokból sincs hiány. A töltött káposzta és a Tiramisu is megfér egymás mellett.

Mindig adományoz

„Nagyon készültem, és az összes ajándékot megvásároltam már jó előre, sőt idén sem maradhatott el az adományozás. A Bohócdoktorok munkáját minden évben támogatom, és ugyan a drágulások miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy sokkal, de számomra mégis fontos az, hogy valamennyivel segítsem a munkájukat – tette hozzá Pásztor Erzsi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pásztor Erzsi. Fotó: Népszava