Nagyot ment vasárnap este a Sztárbox döntő az RTL-en. A női pehelysúlyban Berki Mazsi pontozással győzött Dobos Evelinnel szemben. Ezt követte a férfi nehézsúlyú meccs, amelyben Árpa Attila és Brasch Bence csapott össze, végül Brasch kiütéssel győzött. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Árpa hogyan estt ki egy kapitális ütéstől majdnem a ringből, akkor kattints ide! Az este nagy meccse ezután következett: a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő és a színművész Molnár Áron csapott össze.

Óriási botrány

A Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő harmadik alkalommal érkezett a Sztárbox ringjébe. Először Kabát Petit ütötte ki a sztárséf, majd pontozással győzött Istenes Bence ellen. A műsorvezető balhézott, azt mondta a meccs végén, hogy Rácz folyamatosan beszólt neki, buzizott és cigányozott a ringben. Ezután óriási botrány lett, végül a két fiú kibékült. Ezután érkezett Rácz Jenő most a ringbe, hogy megszerezze a bajnoki címet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bedobták a törölközőt

Molnár Áron, színművész és közéleti megmondó ember is már két győztes meccsen van túl. Eddigi teljesítményéről talán az az mondja el a legtöbbet, hogy a döntősök közül eddig ő töltötte a legkevesebb időt a ringben. Frohner Fecót a második menet elején, Józan Lacit pedig már az első menetben lerendezte, mindkét versenyzőnek az edzője dobta be a törülközőt, elkerülendő egy még súlyosabb KO-t.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Többet akart boxolni

A színész-aktivista nem tagadta, hogy szívesen bokszolt volna többet, sőt szíve szerint mindenkivel megmérkőzött volna a súlycsoportjából. „Semmit nem lehetett látni abból, amit tudok. Esetleg egy kis terelgetéstechnikát, meg azt, hogy támadólag tudok fellépni, de ez semmi, még egy kombinációm sem volt. Sok olyan dolog van bennem, amit december 10-én, a döntőn akarok megmutatni, hogy el tudjam hozni az övet” – mondta.

Izgatott mindkét versenyző

A meccs előtt Molnár Áron az öltözőben azt mondta, hogy nagyon éhes a bunyóra. „Ez bitang kemény, bitang erős meccs lesz” – mondta. Arról beszélt, hogy sokat készült a mostani mérkőzésre. Rácz Jenő az öltözőben arról beszélt, hogy nagyon izgatott. „Nagy a tét, a bajnoki öv megszerzése nagyobb nyomást helyez rám” – mondta.

Szeret küzdei

Molnár Áron azt is mondta, hogy amikor az egyik hétfőn felkérték a Sztárboxra, akkor ő kedden már ott volt az edzésen. Szeret a szorítóban lenni. „Szeretek küzdeni” – mondta. Azt is hozzátette, hogy nagyon vágyik arra, hogy megmutathassa a tudását, mert eddig egy mérkőzést sem játszott végig, mert mindig bedobták a törölközőt az ellenfelei.

Kemény meccs

A sztárséf, Rácz Jenő arról beszélt, hogy elképesztően nagy utat járt be ebben a műsorban. Az előző meccsek nagy súlyt és nyomást tettek a vállára. Most nagyon készült és tiszta lelkiismerettel megy be és úgy is fog kijönni a ringből. Szerinte egy nagyon kemény utolsó feladat van most előtte, meg kell szereznie a Sztárbox győzelmi övét. Azt is elmondta, harcos típus, mint Áron, ezért kemény meccsre számít.

Teátrális bevonulás

A meccs előtti nézői szavazás nagyon szoros lett, pár százalékkal többen tippeltek arra, hogy Áron győz. A bevonulás teátrális volt. Először a 180 cm magas, 80 kg-os Molnár Áron érkezett egy nem túl dinamikus zenére. Rácz Jenő a mérkőzés előtti adatok szerint 172 cm, 75 kg, a bevonulója dinamikusabb volt. A testi adatok alapján Áron esélyesebb, hiszen nagyobb és nehezebb Jenőnél.

Padlóra került Rácz Jenő

Az első menet elején Áron nagy balegyenest húzott be Jenőnek. Nem telt el 30 másodperc és Jenő már a padlón volt, ezután az edzője bedobta a törölközőt. Megvizsgálták az orvosok, végül nem lett baja. Áron annyira felspanolta magát, hogy a sarokba visszahúzódva is alig tudott leállni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A győztes: Molnár Áron

Képek forrása: RTL