A lány édesanyja egy nyilatkozat során arról beszélt, hogy miért dühös a gázolóra, aki a balesetet követően cserbenhagyta a lányát 2019 szilveszterén. A Tancskapda zenekarnak ugyanakkor örökké hálás.

Ez történt a tragédia napján

Az M3-as autópálya szélén gyalogolt B. Kata. Korábban összeveszett párjával, L. Zoltánnal, Kata ezt követően döntött úgy, hogy kiszáll az autóból és gyalog folytatja útját. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elütette egy autós, majd megállás nélkül továbbment

V. Martin elütötte a gyömrői lányt, majd a nélkül, hogy megnézte volna, mi történt az áldozattal, cserbenhagyva őt tovább hajtott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A Tankcsapda zenekar tagjai találtak rá

A zenekar gitárosa, Sidi egészen addig fogta a fiatal hölgy kezét, amíg kilehelte utolsó lélegzetét. Hiába értek oda a mentők, Katán nem lehetett már segíteni.

Erre ítélték a cserbenhagyásos gázolót

Miután kötelességének nem tett eleget, nem állt meg és nem hívott segítséget az elgázolt személyhez, V. Martint 10 hónap fogházra ítélte a bíróság felfüggesztve, ezen kívül két évre eltiltották a vezetéstől.

Kata édesanyja szerint korrekt döntést hoztak

A lány édesanyja, Szilágyi Anikó korrekt ítéletnek tartja, és azt mondta a Borsnak, hogy ez volt a legtöbb, amit várhattak.

Rendkívül megviselte az eset a családot

Nehezen viseli a család ezt az időszakot. A gyászoló anya nem tudta megmondani, hogy mennyit fog javulni ez a helyzet.

Nem a baleset miatt haragszanak a gázolóra

Az anya elmondta, hogy nem is a baleset miatt neheztelnek V. Martinra, hanem azért, mert nem nyújtott neki segítséget. Kata kétségkívül a baleset idején rossz helyen volt, mondta az asszony.

Ezek is érdekelhetnek!

Sidit is megviselték a történtek

Sidlovics Gábor, azaz Sidi elmondta, hogy szinte minden nap eszébe jut Kata. Nem a balesetre, hanem csak a szépre és jóra emlékszik, és hisz abban, hogy Kata már megtalálta a lelki békéjét.

Az édesanya örökké hálás a zenekarnak

Szilágyi Anikó elmondta, hogy csodálatosan viselkedett a zenekar akkor és most is, és örökké hálás lesz Sidinek, hogy fogta a lánya kezét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült felvétel – Forrás: police.hu