2019. január 1-jén történt a szörnyű tragédia, melynek során halálra gázoltak egy fiatal, 26 éves nőt az M3-ason. Mint akkor megírtuk a nő a 130-cal száguldó kocsik között szaladgált egy veszekedés miatt, ekkor történt a felfoghatatlan eset. A nőt halára gázoló férfi ügyében ma tartották meg az előkészítő ülést.

A borzalom napja

A BudapestKörnyéke.hu oldalán számoltak be róla korábban, a nőnek nem volt szerencséje, egy Budapestről Mogyoród felé haladó autó halálra gázolta a 11-es kilométerszelvénynél, szilveszter éjszaka. A sofőr a baleset után elhajtott a helyszínről. Tette azonban nem maradt sokáig következmény nélkül, a rendőrség ugyanis rekordsebességgel, még aznap délután elkapta. A nyomozók a 20 éves gyömrői V. Martint 2019. január 2-án délelőtt lakcímén elfogták, valamint az udvaron megtalálták és lefoglalták a férfi autóját. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset helyszíne:

Fotó: police.hu

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tragédia előzménye

Blikk az eset kapcsán akkor azt írta a szörnyű balesetet egy veszekedés előzte meg. A később halálra gázolt nő egy Tankcsapda koncertről hazafelé tartva összeveszett a barátjával. A vita annyira komoly volt, hogy a sofőr megállt a kocsival, hogy nyugodtabb körülmények között, csak a nőre, nem pedig az útra is figyelve tisztázzák a helyzetet.

Kapcsolódó:

Kiugrott a kocsiból

Barátnője azonban másképpen gondolkodott, az indítókulcsot hirtelen kikapta a helyéről, majd kiugrott a gépkocsiból. Még arra is volt gondja, hogy a zárógombra rányomjon, így párjának esélye sem volt, hogy utána szaladjon, hiszen kocsija fogságában ragadt.

Erősen ittas volt

Úgy tudjuk, a fiatal nő erősen ittas volt, talán ezért is keveredhetett fel az autópályára ahelyett, hogy visszaült volna a kocsiba, avagy – a szalagkorláton átlépve – a biztonságos, füves terület felé vette volna az irányt.

Kapcsolódó:

A nő barátja semmit nem vett észre

Ekkor történt a végzetes gázolás, amiről a rendőrséget egy, az autópályán éppen elhaladó sofőr értesítette. A nő autóban tartózkodó barátja ebből semmit nem vett észre, miután párja a sötétben előreszaladt. A tragédiáról csak a rendőröktől értesült, akik az autóhoz érve felelősségre akarták vonni, hogy miért állt félre.

Ma volt a tárgyalás

A nőt halálra gázoló férfi ügyében ma tartották meg a előkészítő ülést, V. Martin talpig feketében jelent meg a tárgyalóteremben, adta hírül a Blikk. Az előkészítő ülésen V. Martin nem ismerte el bűnösségét, így az ügyben tárgyalást tartanak. Az ügyészség 10 hónapnyi fogházat kér a vádlottra, két évre felfüggesztve, számolt be róla a lap.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu