Csepregi Éva nem akármilyen kitüntetésben részesült, az énekesnő hatalmas mosollyal az arcán tudatta pénteken délután az örömhírt. A népszerű művészt a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntették ki!

Örömhírrel jelentkezett

 „Nagy megtiszteltetésben volt ma részem. Augusztus 20-a alkalmából megkaptam a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést. Köszönöm a zenésztársaimnak és a rajongóknak. A Neoton dalaiban az Élet lakik. Találkozzunk augusztus 20-án a Tabánban, várunk mindenkit sok szeretettel” – írta a közösségi oldalon a hálás énekesnő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Büszke fiú

Fia is rendkívül büszke rá, így egy közös, puszis képet rakott ki, melyhez ezt írta: „Gratulálok Édesanyám! Szeretlek és végtelenül büszke vagyok Rád… mint mindig!” – írta Heatlie Dávid.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A díjazott énekesnő

Súlyos csapás

A BudaPestkörnyéke.hu áprilisban írt arról, hogy súlyos csapás érte a Szentendrén élő Csepregi Évát és fiát, Heatlie Dávidot. Az énekesnő korábbi szerelmét, fia pedig édesapját, Bob Heatlie-t veszítette el.

Gyászol a család

„Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy 2023. április 8-án, szombaton 11 óra körül szeretett édesapánk, nagypapánk, testvérünk és családapánk, Bobby Heatlie családja körében elhunyt. Nagyon fog hiányozni. Bobby, Michael és David” – írták Facebook-bejegyzésükben a gyászoló családtagok. 

Példaképe volt

Dávid nagyon szoros kapcsolatban állt édesapjával, korábban el is mesélte, hogy a zeneszerzés területén ő az egyik legnagyobb példaképe. „Nagyon hasonlítunk az életfelfogásunkban, humorérzékünkben és az emberekhez való hozzáállásunkban is. Egy nap szeretnék hozzá hasonló sikereket elérni. A másik oldalon pedig az édesanyám a nagy példaképem, mint énekes és frontember” – mondta korábban édesapjáról az énekesként, dobosként, zeneszerzőként is dolgozó Heatlie Dávid.

Csepregi Éva is búcsúzik

A Neoton Família énekesnője a Facebookon búcsúzott egykori szerelmétől: „Drága Bobby április 8-án itt hagytál bennünket. Felfoghatatlan, hogy nem vagy velünk.” „A szeretet, Dávid fiunk és a sok csodálatos dalod örökre összeköt bennünket. Fájó szívvel búcsúzom” – olvasható a bejegyzés Csepregi Éva hivatalos Facebook-oldalán.

Segítik egymást

Az énekesnő a Borsnak nyilatkozott az őket ért veszteségről és fájdalmukról. „Dáviddal nem tudunk mást tenni, fogjuk egymás kezét, és megpróbáljuk feldolgozni a történteket. Bobby halálának hírétől én is nagyon megrendültem” – kezdte az énekesnő. Hatalmas fájdalom ez a fiamnak, hiszen az édesapjával mindig ott voltak egymásnak. Dávidnak nagyon fontos az apukája, igazán szerették egymást. „Úgy gondolom, még sok időre lesz szükségünk, hogy túl tudjunk lépni ezen a hatalmas veszteségen” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csepregi Éva. Fotók: Facebook