Betonszegélyre hajtott egy idősebb férfi délután a Keleti pályaudvarnál, majd felborult az autóval. A férfi nem sérült meg súlyosan.

Nem lassított

Egy idősebb férfi haladt egy friss jogosítványos táblával megjelölt Honda Jazz-szel a Baross téren a felüljáró felől a Puskás Aréna felé. A Thököly út felé, balra kanyarodó sávhoz érve a sofőr eddig ismeretlen okból nem lassított, viszont nem is kanyarodott balra, ehelyett egy jelzőtáblát balról éppen kikerülve felhajtott a betonszegélyre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többen segítettek a férfin

Fotó: Olvasói fotó

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kisegítették az autóból

Lerombolta a növényekkel beültetett, forgalomtól elzárt terület oldalfalát, majd átfordult és a tetején állt meg. A sofőrt, aki használta a biztonsági övét, a megálló autósok és a szemtanúk húzták ki a Hondából, majd a mentők a közeli Országos Baleseti Intézetbe szállították.

Megsérült a szegély is

Fotó: G.K.

Nem sérült meg súlyosan

Információink szerint vélhetően nem szenvedett súlyos sérülést, mert az elzárt terület szélén ülve várta a mentőket, illetve kommunikálni is lehetett vele. A fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan a helyszínre értek a néhány utcára lévő központjukból, majd áramtalanították a roncsot.

Kivették az akkumulátort az autóból

Fotó: G.K:

Lezárták a baleset helyszínét

Majd a darus autómentőjük segítségével visszaborították a kerekeire a Hondát. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a balra kanyarodó sáv le volt zárva, nem lehetett a Thököly útra kanyarodni.

Éjszakai ámokfutás

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, húsz autót tört össze egy részeg férfi Opel Astrájával péntekről szombatra virradó éjszaka a főváros 15. kerületében. Az Erdőkerülő úton élők közül többen végignézték a történteket, és nem hittek a szemüknek.

Kifogott rajta a parkoló

A szemtanúk szerint a sofőr és a parkoló személygépkocsik az az U-alakú parkoló okozta, amelynek az egyik részét építkezés miatt lezárták. Az autót vezető férfi így kénytelen volt megfordulni, és kifelé menet már több járműnek nekiment, többet meghúzott.

Körözött és ütközött

És még nem volt vége: a férfi két autónak nekiment a Zsókavár utcában, aztán egy oszlopnak ütközött. Ott leszakadt a kipufogódob az Opelről, de továbbment, az Ámor sörözőnél bekanyarodott az Erdőkerülő utcába, majd a szervizútra, ott ment körbe vagy háromszor és ment neki az autóknak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás. G.K.