Tehetséges énekes volt az a 17 éves fiú, aki vasárnap hajnalban halt meg a Károly körúton. Attila barátjával autózott a belvárosban, amikor oszlopnak csapódott. A fiú évekkel ezelőtt részt vett a TV2 Kismenők című műsorában.

Halálos baleset a Károly körúton

Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, vasárnap hajnalban egy autó csapódott az oszlopnak a Károly körúton. Az autó sofőrje, a 17 éves fiú a helyszínen meghalt, utasa, egy 14 éves srác pedig kórházban van.

Mindent letarolt

Az autó, mielőtt az oszlopnak csapódott, kidöntött egy lámpát, nekiment egy fának és egy parkolásgátló tüskének. A jármű szinte a felismerhetetlenségig összetört.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiemelték az utasokat

A 17 éves fiú beszorult a roncsokba, testét a tűzoltók emelték ki, életét már nem tudták megmenteni. Utasát a járókelők próbálták megmenteni, ő jelenleg is kórházban van.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Vasárnap még vidáman újságolták az orvosok Balogh Lajos édesapjának, hogy fia jobban van” – halála előtt azonban visszakerült a lélegeztetőgépre a 28 éves koronavírusban elhunyt képviselő

Nehéz sorsú az áldozat

A Blikk azt írja, Attila, az áldozat édesanyja börtönben van, az édesapja nagyon beteg. A Tömő utcában éltek, amelyet a család önkényesen foglalta el, emiatt az önkormányzat nemrég kilakoltatta a családot, és befalazta a bejárati ajtó helyét.

Ösztöndíjat nyert

A család onnan költözött pár utcával odébb. A szomszédok szerint a tini ösztöndíjat nyert egy külföldi énekiskolába, de a szüleinek nem volt pénze arra, hogy ott taníttassák. Mivel a nővére és a bátyja nem tudta a kamaszt eltartani, a gyámhatóság állami gondoskodás alá akarta helyezni.

A TV2 műsorában szerepelt

Négy évvel ezelőtt Attila a TV2 Kismenők című műsorában szerepelt. Az egész ország drukkolt a tehetséges énekesnek, aki Gáspár Laci egyik slágerével futott be. A fiú családjában több zenész is van, tehetségét tőlük örökölte.

Kölcsönautóval balesetezett

A Bors azt írja, hogy Attila szomszéd éjszaka barátaival mulatozott. Innen szerette volna hazafuvarozni a 14 éves ismerősét. Egy nagyon rossz állapotú kölcsönautóval volánja mögé ült. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy fogyasztott-e alkoholt.

Nem volt jogosítványa

Ismerősei azt állítják, hogy Attilának nem volt jogosítványa, bár a baleset után több büntetőcédulát is találtak az autóban. Vagyis ezzel az autóval már többen szabálytalankodtak.

Kiemelt kép: baleset helyszíne – Forrás: youtube.com